O yüzden mi iki başrol 52 ci. Bölümde karşı karşıya geldi Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm Türkiye tarihinde gelmiş geçmiş en efsane bir dizi İstanbul trafiğini kendi gününde kendi saattinde bitiren tek dizi oyuncu kadrosu baştan sonra Devlet konservatuvardan yetişmiş şampiyonlar ligi gibiydi
Ben lise okumadım laf ebeliği ve edebiyatı beni aşar ben anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum insan duyu organlarını kullanırken beyin eksik kalan yerleri tamamlar bence senin beynin hantallaşmış olabilir kitap okumanı tavsiye ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kurtlar vadisi diyenlere söyleyecek söz "KALİTESİZLİK" .
O yüzden mi iki başrol 52 ci. Bölümde karşı karşıya geldi Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm Türkiye tarihinde gelmiş geçmiş en efsane bir dizi İstanbul trafiğini kendi gününde kendi saattinde bitiren tek dizi oyuncu kadrosu baştan sonra Devlet konservatuvardan yetişmiş şampiyonlar ligi gibiydi
@GoogleAmcanız Bir de düzgün türkçe cümle kursaydın daha iyi anlardım ne demek istediğini... Biraz imla çalış, dilimizi dejenere etme.
Ben lise okumadım laf ebeliği ve edebiyatı beni aşar ben anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum insan duyu organlarını kullanırken beyin eksik kalan yerleri tamamlar bence senin beynin hantallaşmış olabilir kitap okumanı tavsiye ederim
@GoogleAmcanız Aynen öyle. Beynim hantal, kitap yüzü de görmedim. Sen mutlu ol yeter ki 😉
L&M diyorum acun reunion yabıyor zaten 20 lira veren izlicek
Bende onu bekliyorum ama ne zaman yayınlanacak bilmiyorum
Arka sokaklar yerine Suskunlar olmalıydı knk.
Olabilir
Kurtlar vadisi açık farkla önde. Helal be! Bastırın vadinin aslanları. 😄😄
Çiçek taksi Ayrılsak da beraberiz Aynalı Tahir Küçük İbo
Ekmek Teknesi diyeceğim sanırım. 😊
kurtlar vadisi 1-97 bir diziden çok bir başyapıt.
Avrupa yakası tek geçer
avrupa yakası iyiydi ya:)
Na na na selena
😆😅
İkinci bahar
Bir zamanlar çukurova
Cevabım belli
Çoğu sonuna doğru edepsizliğe kaydığı için hiçbiri
Aski Memnu, hatta tum dunyada en iyiler arasinda
Leyla ile Mecnun.
Avrupa Yakası
Leyla ile Mecnun