Selamlar, öncelikle bu soruya cevap veren arkadaşlar genellikle sevdikleri dizi isimlerini yazmışlar. Ben de tam anlamıyla işin ehli olmamakla beraber bazı çekim yöntemleri, oyunculuk, senaryo vs üzerine birtakım bilgilerim var. Şu şekilde devam ediyorum; ilk sıraya, Leyla ile Mecnun yazarım. Senaryo (saçmalığın içindeki gerçeklik), oyunculuk, ana fikir vs bakımından ilk sırada olmayı hak ediyor. 2. Sıraya Behzat Ç girmeli. Yine senaryo, oyunculuk, sürprizli finaller vs bakımından değerlendirilirse 2. sırayı hak ediyor. 3) Ezel. Senaryonun çok klişe olması ama klişe bir senaryo üzerinden ilerleyen hikayede, gösterilen oyunculuk, flash backler vs sebebi ile benim nezdimde 3. sıradadır
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kurtlar Vadisi'nin 97 bölümünun her bir bölümü o sayılan dizilerin yerini alır. 1- Kurtlar vadisi 2- Kurtlar Vadisi 20. Bölüm3- Kurtlar Vadisi 43 "4- Kurtlar Vadisi 44 "5-Kurtlar vadisi 45 "6- Kurtlar Vadisi 53. "7- Kurtlar Vadisi 55 "8- kurtlar vadisi 76. "9- Kurtlar Vadisi 80-8110- Kurtlar Vadisi 97. "11- İçerde12- Ezel
Listede kardeş payı ve Avrupa yakası olmaması beni üzdü. Bana göre Türkiye'nin eni 2 dizisi bunlar. Tabii ki kurtlar vadisi ve Ezel dizisi birçok hayranı olan kaliteli yapımlar. Fakat Avrupa yakası benim için bambaşka.