İlk sırayı Kurtlar Vadisi alır, ardından Deli Yürek gelir...

İlk sırayı Kurtlar Vadisi alır, ardından Deli Yürek gelir...

Aşkı Memnu diyorum, ah aşkı anlatan bir aşk hikayesi. Efsane bir diziydi, en izlemeyen kişi dahi kimin kim olduğunu biliyordu. Ben Bihter filmini de izledim, çoğunluk beğenmedi, tabii ki Aşkı Memnu dizisiyle mukayesesi yapılamaz lakin ben sevdim, müziğini de beğendim, sardı yani lakin çoğunluk beğenmemiş. 1975 yılında yayınlanmış olan Aşkı Memnu dizisini de izlemekteyim,5. bölümdeyim, finale az kaldı. Müjde Ar'dı o zamanın Bihter'i de, Itır Esen ise Nihal o zamanın şartlarına göre güzeldi lakin renkli olsaydı biraz. Aşkı Memnu'nun da kitabını aldım, okuyacağım, kafayı Aşkı Memnu'yla bozmuşum. Eserin asıl sahibinden içeriğinde başka senaryolar yer almadan okumak istiyorum, görselimde canlandırmak istiyorum karakterleri. Tabii bir de şu dizi de efsoydu benim nezdimde, ahh Çalıkuşu, bana göre en güzel Çalıkuşu da Aydan Şener'di, tek Çalıkuşu hatta o, nasıl bir munisliktir o öyle. İki dizi favorim Çalıkuşu (1986), kitabını okudum Çalıkuşu'nun, nasıl nefis bir kitaptı, şimdi ise Aşkı Memnu'nun kitabını okuyacağım.
Aydan Şener de o zamanlar bir başka güzeldi : ))
Hem de nasıl, her haliyle güzeldi :))
Aşkı memnu yu senin övdüğün kadar sevemedim ben, hele ki son bihter filmini hiç beğenmedim 🙄
Bihter filmini nerdeyse kimse beğenmedi, ben de bir acayiplik var sanırsam.
Aşkı memnu yu ben aşk dizisinden ziyade toplumun ahlakını bozan bir dizi olarak görüyorum 🤔
Aslında verilen mesajlar da var o dizide, yapılan bazı hataların nasıl ömürlük pişmanlıklar yaşatacağını da gösteriyor, insanın nasıl diyetler ödeyeceğini de.
İnsanların o kadar ince ve detaylı düşündüğünü sanmıyorum 😂
Aynen, çoğunun izleme maksadı belli :D
Doktorlar güzeldi.
Ricalar
Ekmek Teknesi ve mizah kumaşı benzerlik içeren Leyla Mecnun...
🤣
Cevap
15Cevap
Kurtlar Vadisi ve kavak yelleri
çemberimde gül oya gibi bir başyağıt neden asla listelelrde olmaz
doktorlar denen saçmalık bile var şurda yazık
TRT’de oynamıştı; Elimi bırakma adlı diziydi. Ailenin önemine işaret eden bir diziydi. Seyrettiğime pişmanlık duymadım.
Türüne göre kaliteli diziler var o yüzden genelden örnek verirsek Ezel benim için bir tık önde diyebilirim.
Görseldeki üç tanesini tek izledim. Cennet Mahallesi, Sihirli Annem ve Doktorlar. O kadar iyi diziler miydi hatırlamıyorum ama izliyordum küçükken
Mahallenin Muhtarları
Bizimkiler
Süper Baba
İkinci Bahar
Ezel bence. İzlemeyenler için spoiler vermim. Sonunda beraber intihar ettiklerini yazmicam.
Edho ve Suskunlar.
Bu listede neden Avrupa yakası yok🙄
Listeye takılma sen : ))
Tamam ben en üste avrupa yakası yazıyorum
Ezel
Kurtlar vadisi
Sen anlat karadeniz
Yılanların öcü
Karadayı
ismail abi, hOoOoOoPpPpP
Behzat başkomiserim efsanedir.
Bence seksenler dizisi