Winx Efsanesi: KaderWinx Club senelerdir, televizyonlarda çizgi dizi olarak ekranlarımıza çıkıyordu. 22 Ocak 2021'de Netflix'te dizi uyarlaması yapıldı. Peki ya siz bu diziyi izlediniz mi? Bence güzel dizi. Hatta 2. sezon onayı alındı ve dizi çekildi, fragmanı Netflix Türkiye YouTube kanalında yayınlandı..
Yönetmen: Brian Young Başrol Oyuncular: Abigail Cowen, Elisha Applebaum, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen
işte sırf bu yüzden dahi izlemem kwkskd öyle yapacaklarına keşke ismi farklı bir dizi yapsalardı. kimse şikayetçi olmazdı bence. zaten deathnote'unda onlar içine etmişti.😐
istenilen politik doğruculuk süsü :) birşeyi yeniden ekrana getirirsen orjinalinden bı kadar kopmazsın. eğer kopacaksan başka isim ver farklı bir dizi olarak yayınla. bak öyle yapsalar ciddiyim meraktan göz atarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet, izledim. Çerezlik niyetine izlenebilecek hoş bir diziydi bence. İkinci sezona da mutlaka göz atarım, Bloom uyuz etmezse. 😂
2. sezon yazın veya 2022 de karşımızda olacak
İzledim ama çocukluğumuzun Winx'i olarak düşününce biraz hayal kırıklığı yaşıyorsun. O yüzden daha çok franchise tadında izledim
Evet bende çocukluğumuzdaki gibi sanmıştım Netflix kendi düşüncelerine göre çekim yaptı sadece ismi Winx oldu..
Yani, Netflix'ten aksini de beklememiştim gerçi :D
güzeldi ama winx olarak değilde, fantastik gençlik dizisi olarak değerlendirmek lazım
Ama şimdi doğruyu söylemek gerekirse çizgi dizideki konuyu uyarlasalardı bi seferde sıkıldık gibi laflar yapılırdı..
çoğu insanı memnun etmek zordur zaten ama winx'i dizisini yapıyorlarsa, birebir olmalıydı
Bence olsaydı hikayesi aynı olsaydı sıkılma ihtimalimizde vardı..
izlemeyi düşünmüyorum. netflix neye elini atıyorsa batırıyor. gerek yok.
Peki ama genede tavsiye edebilirim ama eskiden izlediğimiz çizgi diziden baya farklı bir konu el almış..
işte sırf bu yüzden dahi izlemem kwkskd öyle yapacaklarına keşke ismi farklı bir dizi yapsalardı. kimse şikayetçi olmazdı bence. zaten deathnote'unda onlar içine etmişti.😐
Bence bir fark yaratmak istediler ama istediklerini ekranlara sunamamışlar bence..
istenilen politik doğruculuk süsü :) birşeyi yeniden ekrana getirirsen orjinalinden bı kadar kopmazsın. eğer kopacaksan başka isim ver farklı bir dizi olarak yayınla. bak öyle yapsalar ciddiyim meraktan göz atarım.
Anladım.
Evet izledim. Hoşuma gitti. Yeni sezonu merakla bekliyorum.
Bu yaz çıkacak sanırım yeni sezon
Bakalım neler olacak
6 bölüm yapmasalardı keşke umarım yeni sezon 10-15 bölüm olur.
Çizgi filmini bile izlememiştim çocukken.
Bana hitap etmiyor.
Bir şey de kazandırmıyor.
Anladım.
Benim kızla küçüklüğünde deli gibi izlerdik 😄 hele şu lgs sınavı bitsin söylerim izleyeceğine eminim lakin bu 15 gün imkansız
Abiagil coven çok güzel kız
Evet izledin mi diziyi peki?
Sabrina dizisinde yan karakter olarak oynadı ama o kıza başrol olmak yakışıyor..
Arkadaşlar ben izlemedim ama izlecegim cinsellik içeriyormu yoksa içermiyormu
Evet izledim %50 güzel
2. sezonu bekliyorum ben
Hayır
İzlemeni tavsiye ederim ama eski çizgi dizisinden baya farklı konu yer alıyor..
Vaktim olursa izlerim kuzu
Soldaki hatun için izlenir bebeğem 😏
İzledim 🙄
Hayır
İzlemeni tavsiye ederim. İzleyeceksen eski çizgi dizisindeki gibi umut ederek izleme.
Olur
Netflix'te var veya internetten izleyebilirsin.