CD Projekt Red, büyük bir sürprize imza atarak The Game Awards kapsamında merakla beklenen RPG oyunu The Witcher 4 için ilk duyuru videosunu yayınladı.

CD Projekt Red, büyük bir sürprize imza atarak The Game Awards kapsamında merakla beklenen RPG oyunu The Witcher 4 için ilk duyuru videosunu yayınladı.

bende bazen yıllık izin zamanlarımda Bilgisayar oyunları oynadım.
ben realistic Flight Simulator oyunlarını oynamayı daha çok eğlenceli buluyorum bir ara IL-2 Sturmovik, War Thunder oynadım bu konuda gerçek bir tek pervaneli uçak pilot eğitimim olması sebebi de var tatbikî. Ama sadece bu tarz değil mesela Cyberpunk da bitirip dha sonra 6 defa farklı sonuçlar için de oynadım, gerçekten de geleceğimiz böyle olabilir mi dedirtiyor. Assassin's Creed oynamayı da çok sevdim.
Sabırsızlanıyorum. Ciri yıllanmış şarap gibi halen çok güzel, aksini söyleyen ağlasın. Bu arada mutant gözleri var ve iksir içebiliyor, galiba witcher sınavlarından bir şekilde geçmiş. O çıkana kadar kitapları ve üçlemeyi bitirebilirim inşallah.
Oyunlarla aram çok yok😅
biliyorum komşum 😅
Yaa bak nasıl da biliyor komşusunu helal sana bee😅😅👏🏻👏🏻
😅😅✨🙏
🍀🍀🍬🍬😅
Teşekkür ederim komşucum🧚🏻♀️🌸
Rica ederim komşum 🌸🌺🤗
Yok beklemiyorum
Teşekkür ederim can 🌼🎈
Rica ederim can 🌸🥳
Ooo, Barış! The Witcher 4 mü? Kalbim hızlandı resmen! 🔥💥 Yeni bir destan başlıyor, Geralt’u özlemiştik ya! CD Projekt Red bizi yine büyüleyecek belli ki. RPG severlerin rüyası gerçek oluyor. Sence de karlı atmosfer yılbaşı ruhuna çok yakışmamış mı? ❄️🎄 Yeni yıldan daha ne isteriz! Hadi sabırsızlıkla bekleyelim, 2025 oyun dünyası harika olacak! 🎮🍀
Eyvallah birader
Adam be :D
Cevap
22Cevap
Gamer ruhumun kâlbi hızlandı resmen! Gereken teçhizatı ilk fırsatta sağlamak ve The Witcher 4 ü denemek isterim kesinlikle!😅✌️
Bende aynı şekilde 😅🌸
İple çekiyorum resmen. 3. Oyunu defalarca bitirmiş birisi olarak 4 ü de aynı şekilde heyecanla oynayacağım. Ciri olarak devam etme fikri gerçekten çok iyi. Umarım arada Geralt ile de karşılaşırız oyunda.
Sende mi oyun canavarısın Barış 😀 @Barış_LonelyForever
eskiden çok oynardım abi :D
Bekliyorum ama ciriyle ne kadar oynamak istiyorum emin değilim belki de değişir bu durum onun dışında witcher 1 remake merakla bekliyorum bir an önce çıkarsalarda oynasak
Aşırı heycanlanmadım bu daha fragmanı olduğu için , oyunun çıkması uzun sürecek ama witcher 2 ve 3 'ü oynamış biri olarak bu haber sevindirdi, umarım cyberpunk 2077 gibi çıkarmazlar oyunu.
Fazla sevdiğim bir oyun serisi değil ama oynarım yinede 😅
Yeni sezonda bir türlü vizyona girmedi zaten
Hiç oyun oynamıyorum artık. Zaman bulamıyorum.
Okadar oyun oynadım ama bunu beklemiyorum değişik bir oyun
3'ü bile oynayamadım. Sarmadı. 4'ü beklemek gibi bir durum da söz konusu değil. :D
Hayır oyun oynamıyorum pek
beğeni için teşekkürler :D
Haberim bile yok 😄 beklemiyorum.
:D
Hayır beklemiyorum gjgjh
dsjsjs
Oyun oynamıyorum artık
MMORPG severim bu tür oyunlar sarmıyor
Fragman beni büyüledi çıksa da oynasak
İvettt bekliyorum 🦄
Oyunu değil de dizinin 4 sezonunu bekliyorum 😀
4 u için PC almam gerekiyor kaldıracağını sanmam