Taze fasulye sevmeyen bana taze fasulye sevgisi aşılayan perihan savaş 😅 bu filmi izleyene kadar hiç yemedim, şimdi büyük bir aşk var aramda 😊
o kadar çok canım çekti ki pişirmeyi öğrendim sürekli yapıyorum artık
Dexter dizisinin kırmızı, kan temalı ikonik başlangıç jeneriğinde tavada yaptığı yumurtasına eğer yanlış anlamadıysam ketçap sıkıyordu. Ben de denedikten sonra müptelası oldum. 😅
Olmadı da beni bayağı güldüren bir yemek sahnesi olmuştu.. Tam olarak şu sahne.. 😀😀😅😂 👇👇
Cevap
5Cevap
Ya belki alakasız olacak ama ben ne zaman sünger bob izlesem canım sürekli hamburger yemek istiyor. Adamlar o kadar iştahlı yiyorlar ki. :)
Çocukken bu sahne 😅
Selam, Kore dizilerinde insanlar öyle bir yemek yiyorlar ki hayatımda hiç yemediğim şeylere canım çekiyor.
İnsan beyni en sevdiğum 🤤
https://www.youtube.com/embed/3tEfrKffiLYPembe yemek yerken hep canim cekmistir
Birdeee perihan savaş sezercik filminde yediği o fasulye midir nedir ondan dolayı fasulyeye alismistim
Benim her dizide veya filmde çekiyor e malum boğazıma çok düşkünüm 😂 kilo da aldık ya zaten
Evet bi kore filmydi canm aşşşırı ramen çekmşti sulu sulu
parasite mı
Hayr
Yani izlerken gözümüze gözümüze sokmadıkları sürece çekmiyor
Olduuu adana da çekilen yeni gelin diye bi dizi vardı düğün yemeğiydi o kadar canım çekmişti ki😢 o gün akşam yemeğinde ise pırasa çorbası vardı. d🙄
kuru fasulye pilav
ve adana kebaptı galibaa😢
Dila Hanım (1977) - Erol Taş Et Yeme Sahnesi. Rahmetli Erol Taş'ı Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Yaprak dökümü sağ olsun her bölüm canım çekiyor zkakcskvk
HAARY POTTER filmi ortak salonda yenen yemekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?