Selâm, Barbaros Hayrettin paşa'nın (Hızır reis) in hayatını anlatan dizinin çekimleri yarın başlayacak! Başrolünde Engin Altan Düzyatan yer alacak. Dizinin pek çok sahnesi denizde çekilicek onun için efsane bir şey bekliyorum. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın olduğu Barbaros dizisinin çekimleri başladı! Sizce dızi tutacak mı?
Barbaros dizisinin çekimleri başladı! Sizce dizi tutacak mı, izleyecek misiniz?
Barbaros, sanırım 2-3 yıldır sansasyonel ve gerçek olmayan fragmanlarla gündemde zaten. Birkaç kez de değişti sözde başrol, Engin Altan oynayacaksa izlemek isterim. Engin Altan'ın Diriliş Ertuğrul'dan dolayı çok geniş bir hayran kitlesi var, izlenmeme gibi bir durumun olacağını sanmam.
Öte yandan, İskender Pala'nım "Efsane" kitabını meraklılar hemen okusun bitirsin, Barbaros Hayrettin Paşa'nın ve Türk denizciliğinin anlatıldığı muhteşem bir kitaptır. O roman sonrası diziyi izlemek çok kaliteli olacaktır.
Bekleyelim bakalım ne çıkacak ortaya. Hayırlı cumalar.
Hiçbir tarihi diziyi sevmiyorum ve izlemiyorum. Çünkü koskoca tarihimizi kadın peşinde koşan adamlardan ibaret gibi gösteriyorlar. İnsanların bilinç altına yanlış şeyler sokuluyor. Kılıç kalkanla diriliş izleyen halkımız var 😅