Evet duydum bunu , koreliler kötü dizi yapmaz pek lakin cidden aynı şeylerin farklı versiyonu çok sıkıcı geliyor bana , neden kendilerine özgü farklı senaryolarla oluşan bir dizi oluşturmuyorlar gibi düşünmüyor değilim lakin popüleritenin son noktalarından LCDP dizisinin tabiki ekmeğini daha çok yemek istiyorlar. Berlin'e özel yapım da gelecek bakalım nasıl bir şey çıkacak karşımıza.
En azından Berlin orjinal bir karakter dizide kardeşi ile babaları ile Flashbackler yaşattılar kısmen.
Büyük ispanya bankası soygunundan önce neler yaşadılar ailece hastalık süreçleri filan işlemeleri güzel olur. Lakin kore hali ne kadar farklı olacak ki 🤔 ölüm sıralaması aynı olursa saçma olur tokyo yine burada da öne çıksın istemem nairobi ön plana çıksın
Ben buna şu gözle bakıyorum netfilix dökülüyor resmen, Disney Plus kuruldu diye ona ait ne kadar yapım varsa netfilixten kaldırıldı. Hazirana girerken Harry Potter filmleri de kaldırılıyor, Netfilix üye kaybına bağlı pek çok yapımıda iptal etmişti.
Umarım senaryo bire bir aynısı olmaz sonuçta kimin ne zaman öleceğini biliyoruz. Sıkıcı olur bir de sanki Berlin dizisi 2023 te çıkana kadar bu eksikliği tamamlamak istiyor gibiler.
Orjinal seri sarıyordu, hatta çok sevilen berlin karakterine dizi yapacaklardı ne oldu bilmiyorum ama galiba o gelene kadar bunla oyalanın mı demek istediler acaba.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Yeni bir soyguna hazır mısınız? Haziran sonu başlayacak olan La Casa de Papel Kore versiyonunu izleyecek misiniz?