Türkiye halkının en çok izlediği dizi ve programlar açıklandı. Listeye göre 1 numarada ise Çukur var.

İyi de bunların çoğu yayında değil. Güncel değil bence bu liste kırmızı oda camdaki kız masumlar apartmanı bir sürü yeni dizi var onlar listede yokken sabah programı olması çok saçma
Ülkede artık kaç kişi TV izliyor ve sıkı takip ediyor ki... Zaten tabloda en fazla takipçi bile 3 milyon bandında... Ülke nufusuna oranı bile TV nin geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Artık kimse TV ve dayatma programlarla ilgilenmiyor
Cevap
71Cevap
Şöyle bir baktım da hiç birini izlemiyormuşum. Yerli yapım çok hoşuma gitmiyor.
Sadece çukuru izliyorum. Bu tarz dizileri seviyorum. Aşk dizileri çok sıkıcı.
Abdal abdal diziler yeminle gidip cennet mahallesini izlerim daha iyi
Hiçbir diziyi izlemiyorum, sadece iş çıkışı ve kapanma günlerinde Esra Erol'da izliyorum.
Bu listede olanların hiçbirini izlemiyorum.
Bu liste eski olabilir birde :)
Kuzey yıldızını çok seviyorum ben ama Burdan seçecek olursak Survivor diyorum ben
Hiçbirini izlemiyorum. Hele o Osmanlı dizisi saçmalıklarından nefret ediyorum.
Hiç birini sürekli olarak izlemem hatta bazılarını hiç izlemedim. Aralarından en çok izlediğim çukur ve survivor ama onlarda gereksiz boş zamanlarımda izliyorum zaten
Yıllarca aynı şeyi aynı formatla sadece değişik insanlar seçerek yapıp da bu kadar izlenmeyi anlamıyorum, Acun Türk izleyicisini çok iyi çözmüş.
Instagramdan yola çıkarak türk halki yorumu yapmak yanlış olur bence. Türk dizilerinin yabancı hayranlarını hesaba dahil etmeliyiz
Kardeslerim, gönül daği, arka sokaklar, camdaki kiz, kağit ev , masumlar apartmani, kirmizi oda
Öğk çukuru hiç sevmiyorum milleti zehirliyor (linçlemeyin kendi fikrim mq)😜
Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!!
Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!!
Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!!
Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!! Çukur evimiz Yamaç Babamız!!! Çukur Evimiz Yamaç Babamız!!
ÇuKuR Evİmİz YaMaÇ BaBaMıZ tM mİ? (!)
Tm tugay gök😂
"Survivor Türkiye" , "2. Sayfaofficial" , "Diriliş Ertuğrul" ve "Fox Haber"
Çukur’un izlenmesi Toplumun zeka ve ahlak durumunun dibe vurduğunu gösteriyor.
Hiçbirini izlemiyorum.
Gündemi de zaten internetten -tarafsız- haliyle takip ediyorum.
Ayda bir televizyona bakiyorum onda da ne denk gelirse
hiçbirisini izlemiyorum, hercaiyi izliyodum batırdılar, şu an kardeşlerim dizisini izliyorum o da saçmalamaya başladı, yavaştan sanırım onu da izlemeyi bırakacağım
Hercai o zaman niye final yaptılar anlam veremiyorum
Ne zamanin bu liste. Listede yer alan 2 dizi biteli yil oluyor.
masumlar apartmanı gönül dağı listedekilerden 9 . ya 1 kere baktım
bu listeden bişey izlemiyorum ki sayılı 3 şey izliyorum :)
İçlerinden bir tanesini izliyordum oda bitmiş ''sak ''
Hiç birini izlemiyorum, televizyon izlemiyorum ben.
Marifet
Yabancı dizi ve film seyretmeyi tercih ederim ama izledim tek yerli dizi çukur
Asla izlenmeyecek şeyleri izliyor bizim millet maalesef
Arka Sokakları Rahmetli peder çok severdi izleyince aklıma o gelio O yüzden izliyorum
Haberturk Fox Ntv izledigim haber kanalı
şaka gibi bir ülkeyiz gerçekten tebrik etmek lazım bunları izleyenleri 👏👏
Sadece Fox Haber. Onun da eski heyecanı yok. Fatih varken daha iyiydi.
Zeka belli oldu şu seçimlerle.
Yerli dizi izlemiyorum, her bölümü 2 saat Hint filmi gibi 😂
Yıllardır Survivor izliyoruz, ben dizi vs izlemem genelde YouTube
Ben televizyonda haberlerden başka bir şey izlemiyorum. Şöyle bir listeye baktığımda da halkımızın ne kadar saçma şeyler sevdiğini ve insanımızı saçma sapan dizilerle uyuttuklarını görebilirsiniz.
Her pazar reytinglerde birinci olan teşkilat dizisini izliyorum
Şu listteye bak fox haber harici ne kadar boş bir toplum oldugumuzu gösteriyor..
Hiçbiri. Masumlar apartmanı ve kırmızı oda izliyorum.
bu liste milattan önce yapıldı herhalde :))
Bu dizilerin bir çoğu eski
Çukur izlerdim bi ara diğerlerine hiç bakmadım
hiçbirini takip etmiyorum..
Hiçbirini izlemiyorum
Bak orda izlenme değil Instagram takibinden bahsediyor
Çukur <•••> 😅✌️
Survivor ve esra erola bakıyom
Hiçbirini izlemiyorum.
Söz ve sen anlat karadeniz çok güzel dizilerdi
Fox Haber ve sen cal kapimi izliyorum
Üzümlü kekim Hercai bitti ama.. 😒😔
Fox haber mi izleniyor yazık...
a haber mi izlemeliydik?
Karısını darp eden ismail küçükkayayı mı takip edeyim? Fox haber izlemeyince a haber mi izlenmek zorunda kalınıyor ne bağnaz insansın
o küçükkayanın sorunu fox tvnin değil
Onu hala orada çalıştıranların sorunu değil demek. Daha ufaksın bu bağnazlığını ufaklığına veriyorum.
Ülkenin neden gelişmediği belli oluyor hshgdgd.Çukur izleyen, hercai izleyenlerden ne hayır gelir ki
Hiçbirini izlemıyorum hepsı bana uzak şeyler. Bazen kafa dagıtmak ıcn buhran abiyi seyredıyorum avupa yakası gerısı hepsı çöp bana göre :)
Sen çal kapımı izliyorum tabi ki çünkü gerizekalıyım 🙃 Bir insan o saçma diziyi isteyerek nasıl izleyebilir?
Amerkan filmleri olmsa durum kötü bunlar neya hep aşk aşk yeter la türk dizi sektoru yesilcamla bitti
Çukurova ama bu aralar saçmaladı moon lover izliyorum
aralarında adam gibi dizi olan tek söz var. onun dışında hiçbiri güzel değil.
Hiçbirini izlemiyorum, survivor izliyordum ama o da acayip sıktı
Hiçbirini izlemiyorum. Beynim çürümüyor böylece.
Esra Erol sadece
Beyler bayanlar eski bu olum
Ben sadece vahşi doğa belgesellerini izlerim.
şu an hiç bir şey izlemiyorum
Hiçbirini izlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?