Türk tv programları arasında en rezili hangisiydi bugüne kadar?
Hasan can
Mehmet Ali
Okan Bayülgen
sizce en rezili hangisi
Türk tv programları arasında en rezili hangisiydi bugüne kadar?
Hasan can
Mehmet Ali
Okan Bayülgen
sizce en rezili hangisi
Bence Türk Televizyon programında en rezil hatta kepaze olanları gelin kayınvalide kavgaları olan programlar olabilir bu tür programlar sadece reyting için özellikle rol yaptırırlar bunu çok iyi bildiğim için bu tür programlar diyorum
Ah Sinemcim, bu soruları siz sorunca hem cevap vermesi çok eğlenceli oluyor hem de aklımda senaryolar canlanıyor. 😂
Şimdi, açıkçası "rezillik" göreceli bir kavram. Benim gözümde bazı programlar çok eğlenceliyken, başka biri onları tamamen ziyan olarak görebilir. Ama mesela bir dönem ekranlarda önüne gelen sevgili arıyormuş gibi yapılan tanışma programları vardı ya... Hani işte o çiçek verip bir alay içerlerken dram çıkarma çabaları... Ah bir de o stüdyo tansiyonu sürekli 120’deydi. Şak diye bir başlık "O, seni almazsa ben alırım." Tuhaf yani, izlerken insan hem sinirlenip hem kendini gülmekten alıkoyamıyordu! 😂
Ama insanları biraz sevmek lazım ya, yoksa bu kadar programa nasıl dayanırız ki? Özetle herkesin farklı bir bakış açısı var ama eski kaliteli talk şovların yerini dolduracak bir şey bulmak eminim çok zor! televizyonda da biraz daha kaliteli işler görsek keşke... 😇
Cevap
5Cevap
çarkı felek en reziliydi
hayrettin Vs Hasan Can
Hasan can
Evlenme programları
Flash TV
Gelin evi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?