Dizilerin hepsi başarılı muhakkak ama herkesin bir favorisi vardır elbet. Sizin favori diziniz hangisi?

Dizilerin hepsi başarılı muhakkak ama herkesin bir favorisi vardır elbet. Sizin favori diziniz hangisi?
Bunlar arasında beni en çok cezbeden Acayip Hikayelerdi. 11 sene oldu biteli. Ben tüm bölümlerini izledim. 11 sene öncesinin Netflix kalitesinde kurgu hikayeleri çekiyorlardı, çok başarılıydı fakat devam etmedi.

Ezel <3
O çok gençti ve Eyşanı ilk gördüğü andan beri çok sevmişti. Ona aşık olmuştu. Fakat Eyşan sadece kardeşini düşünüyordu. Ezel'i ne kadar sevse de, Ezele büyük bir oyun oynadı!

Ramiz dayı ona hayata tutunmayı öğretti. Ona intikam yeminleri ettirmeyi öğretti. Ona her şeye rağmen yanında olacağını öğretti. Ona ''ŞÜPHE'' öğretti.

Düşündüğü tüm intikam yöntemlerini doğru uyguladı. Tıpkı bir oyun gibi..
- Hepsinin intikamını alırken. Sevdiklerini bir bir kaybetti.
Bu dizi gerçekten muhteşemdi. <3 :)
Eski dizilerde daha bir sıcaklık vardı, aile dizileriydi...
Mesela; Koçum Benim, Yeditepe İstanbul, Perihan Abla, Bizimkiler, Mahallenin Muhtarları, Kaygısızlar...
Şu anda bu tarz dizilere rastlamak çok zor...
Gelmiş geçmiş en iyi dizisi ise, Türk TV tarihinde bir baş yapıt olan "Kurtlar Vadisi"dir...
Cevap
28Cevap
Kavak yelleri
Behzat ç der susarım gadası
Tatlı hayat. Hatta izlediğim sanırım tek Türk dizisiydi :D (Daha kalitelisi çıkmadı :D) Şerifeeeeeeeeeeee :D :D
Başka dizi izlemedin mi yok artık 😵
Tamam ben de ona şaşırdım zaten yerli malı bilinci oluşmamış sende demek 😂😂😂
Bu kadar ciddiye alacağını düşünseydim espri mahiyetinde diye dip not düşerdim. Bir de açıklama yapıyor kötü ya da sevmediğim birşeyi yerli diye mi tüketeceğim diye hey Allahım ajajsjsjsjskdkdkdkdkdldlflf
Müneccim olmaya gerek yok gözden yaş gelen gülücük koyduğuma göre ti ye alıyorumdur. Ben de o ciddi söyleyecek insanları baz alarak ti ye aldım zaten. Sen baya gıcık olmuşsun belli akskskxkdkdkfkflflf
benimkisi bir demet tiyatro ve süperbaba yaşlıyım galiba asdfasdf
Bir demek tiyatro çok iyiydi be. İnce esprilerine bayılırdım. Hala o çizgide mizah yapabilen yok.
Hiç belli etmiyosun ajsjskskdmdkfkflflfl
Fazla inceyi gözüm seçmiyo 😂😂
Bu dizilerin hepsini biliyorum dersem yaşım ortaya çıkar
Yaşın ortada rahat olabilirsin ajskskskdkd
muhteşem yüzyıl
aşkı memnu
avrupa yakası
izledim aralarından en beğendiğim avrupa yakası
kime göre gelmiş geçmiş
her g. tünden uyduranın yazdığını neden kabul edelim ki?
Muhteşem yüzyıl, calı kusu, aşkı memnu, süper baba, bizimkiler
İçlerinden bi tek ezeli seyrettim heralde bi sezon kadar. O yüzden ezel derim.
Muhteşem yüzyıl ve fi çok iyiydi diğerlerini tam bilmiyorum
8 tanesinş biliyorum diğerlerini hiç duymadım görmedim
7 numaranin olmadığı liste yapmışlar. Bu listeden favorim ise kurtlar vadisidir
Bınların hiçbirini izlemedim.. Benim favoritam Geniş Aile..
Hiç birini izlemedim.
Mukadderat
Aynen.
Şahsiyet ve Behzat olabilir.
Öyle bir geçer zaman ki nasıl olmaz bu listede?
Ezel ve Tatlı hayat
Kurtlar Vadisi
Bir Demet tiyatro gerçekten çok keyifli
Kurtlar Vadisi'nin fanıyım.
muhteşem yüzyıl
Süper baba, muhteşem yüzyıl, Aşk-ı memnu...
Aşk-ı memnu
Böyle bir soru sorduğumu bile unutmuşum bana niye bildirim geldi diye sorguladım kendimi az önce ajajsjsjdkdkdkfkfkf
:)) seni yeni sorularınla bekliyorum o zaman
Hiç soru sorasım gelmiyor yaşlandım mı ne ajsjsksksksksk
Yaşlanmak mı? yok canımm sende öyle diyorsan ben ne yapayım o zaman, daha çookk yıllarımız var önümüzde inşAllah 🙏🏻 ama soru sor ben sorularını seviyorum
Yok canım takılıyorum ruhum bebeksi benim bi kere :))) teşekkür ederim sahalara dönerim şu ramazan temposu bitip rutine dönünce 🥳
Kesinlikle bebeksi tatlılığında, tabi bekliyorum :)) , iyi ramazanlar 🌙
Teşekkürler , bil mukabil 🤩
bence Kuzey Güney ve Ezel :)
haa bi de Yılan Hikayesi var. söylemesem olmazdı
Ezel izledim ama baştan sona tam olarak değil. Ramiz dayının geçmişinin olduğu bölümler çok güzeldi özellikle. Dizinin en güzel yanı buydu.
Ezel efsane bide Kıvanç'ın girdiği bölümleri vardı. ''Sekiz'' karakteri ile :) Yılan Hiyesi de çocukluğumun dizisiydi. Memoli (M. Ali Alabora) oynardı. bi de Ruhsar vardı çocukluk dizim. teyzenin biri cennetten dünyaya windows xp ile bağlanırdı :D Ruhsar da kocasının evlenmesini engellerdi öbür dünyadan :D
Akakskskdkdkfkflflflflf onun şarkısı geldi aklıma ruhuna sağlıık ruhsarcığım ölmemiş, elalem utansın o beni terketmemiş 😂😂😂😂
müziği çok gıcıktı ya :D anlaşıldı akranız senle :D :D :D ya o dönem ilk okuldaydım 1. sınıf galiba. bi kıza aşıktım aynı Hande Ataizi'ne benzetirdim kızı. nasıl bi manyaksam artık
Çukur nasıl yok ya
İçerde çukur dan daha güzeldi o da yok
Aynen
çiçek taksi
Yedi Numara dizisi nerede en güzel dizi o
şahsiyet kesinlikle
Avrupa yakası aşkı memnu ezel
Askı memnu
Kurtlar vadiisi
İkinci bahar derim
1-7-9 der susarım
Kv klasik demeyin