Diziler & Filmler Kimler anime seviyor? Knochensamen Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Herkes en sevdiği 3 tane anime yazsın. Benim sevdiğim ilk 3 anime şöyle;-tensei shitara slime datta ken-sword art online-tate no yuusha- Kimler anime seviyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kızlardasormasınm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 352 cevap paylaştı. Dizi:. NaNa. My love story. Death note. Film:. Yürüyen şato. Ateş böceklerinin mezarı. Gökteki kale. 1 1 Yorumla Knochensamen +1 yıl Aralarından sadece Death note izledim :/ Yorumla
Sigmund_Freud_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl BleachShingeki no kyojinAkemaga kill Mirai nikkiDeath note çok var hepsi güzel 1 3 Yorumla Knochensamen +1 yıl Bleach ile Mirai nikki izlemedim ötekiler çok güzel di dediğin gibi. Yorumla Sigmund_Freud_ +1 yıl En çok evrim geçiren karakter anime dünyasında bleach karakterin ismi ichigo krosaki Yorumla Knochensamen +1 yıl Bunu hiç bilmiyordum. O iki animeye bakacağım bir ara. Yorumla
SmellOfRose Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Film olarak yazıcam.1-I Want To Eat Your Pancreas2- Spirited Away3- Your Name 1 7 Yorumla Knochensamen +1 yıl Sadece 1 tane film animesini izledim o da sao'nın bunlara bakarım belki. Yorumla SmellOfRose +1 yıl Bence kesinlikle bak, eğer izlersen beğenip beğenmediğini de yazabilirsin Yorumla Knochensamen +1 yıl Yazarım hatta bana önersene 1 tane film. Müsait olunca izleyeceğim. Yorumla SmellOfRose +1 yıl Bunlardan başka bir tane önerirsem Narnie Oradayken de tatlıydı ama en sevdiğim anime film I Want To Eat Your Pancreas sanırım Yorumla Knochensamen +1 yıl Konuları nasıl peki. Ben düz sevmiyorum da. Ana karakter güçlü olsun :) Yorumla SmellOfRose +1 yıl O zaman kesinlikle Prenses Mononoke ile başla bence, gerçekten güçlü bir kurt kız karakterinin macerasını anlatıyor. I Want to Eat Your Pancreas ise dram tarzında. Yorumla Knochensamen +1 yıl Okkey. Jujutsu kaisen animesi bitsin ona başlarım. Yorumla
naughty_baby_gırl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Darling in the franxx My hero acedemia Dr. stone 1 1 Yorumla Knochensamen +1 yıl Darling in the franxx güzel anime ben de sevdim. My hero acedemia duymuştum ama izlemedim. Ötekini hiç izlemedim ama bakacam sanırım. Yorumla
thebluebird Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl NarutoNarutoNaruto😂😍 1 6 Yorumla Knochensamen +1 yıl Bir ben izlemedim sanırım şu naruto yu herkes seviyor Yorumla thebluebird +1 yıl Çok güzel izlemelisin bence cok seversin 😍 Yorumla Knochensamen +1 yıl şu an Jujutsu Kaisen izliyorum bitsin ben de bakacağım ona. Toplam kaç bölüm uzun ise izlemem sanırım :D Yorumla thebluebird +1 yıl Acayip uzun :)))) uzun olması da güzel ama Yorumla Knochensamen +1 yıl Kalsın o zaman daha sonra bakarım belki :) Yorumla thebluebird +1 yıl Tabisi:)) Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Anime hiç izlemedim 0 1 Yorumla Knochensamen +1 yıl Denemeni tavsiye ederim seversin belki. Şans ver. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dizi:.
NaNa.
My love story.
Death note.
Film:.
Yürüyen şato.
Ateş böceklerinin mezarı.
Gökteki kale.
Aralarından sadece Death note izledim :/
Bleach
Shingeki no kyojin
Akemaga kill
Mirai nikki
Death note çok var hepsi güzel
Bleach ile Mirai nikki izlemedim ötekiler çok güzel di dediğin gibi.
En çok evrim geçiren karakter anime dünyasında bleach karakterin ismi ichigo krosaki
Bunu hiç bilmiyordum. O iki animeye bakacağım bir ara.
Film olarak yazıcam.
1-I Want To Eat Your Pancreas
2- Spirited Away
3- Your Name
Sadece 1 tane film animesini izledim o da sao'nın bunlara bakarım belki.
Bence kesinlikle bak, eğer izlersen beğenip beğenmediğini de yazabilirsin
Yazarım hatta bana önersene 1 tane film. Müsait olunca izleyeceğim.
Bunlardan başka bir tane önerirsem Narnie Oradayken de tatlıydı ama en sevdiğim anime film I Want To Eat Your Pancreas sanırım
Konuları nasıl peki. Ben düz sevmiyorum da. Ana karakter güçlü olsun :)
O zaman kesinlikle Prenses Mononoke ile başla bence, gerçekten güçlü bir kurt kız karakterinin macerasını anlatıyor. I Want to Eat Your Pancreas ise dram tarzında.
Okkey. Jujutsu kaisen animesi bitsin ona başlarım.
Darling in the franxx
My hero acedemia
Dr. stone
Darling in the franxx güzel anime ben de sevdim. My hero acedemia duymuştum ama izlemedim. Ötekini hiç izlemedim ama bakacam sanırım.
ishuzoku reviewers
boku no pico
redo of healer
Naruto
Naruto
Naruto😂😍
Bir ben izlemedim sanırım şu naruto yu herkes seviyor
Çok güzel izlemelisin bence cok seversin 😍
şu an Jujutsu Kaisen izliyorum bitsin ben de bakacağım ona. Toplam kaç bölüm uzun ise izlemem sanırım :D
Acayip uzun :)))) uzun olması da güzel ama
Kalsın o zaman daha sonra bakarım belki :)
Tabisi:))
Anime hiç izlemedim
Denemeni tavsiye ederim seversin belki. Şans ver.