Diziler & Filmler Anime severler? Molina1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben anime filmlerine bayılıyorum sizinde evdiginiz anime dizi ya da film hangileri Anime severler? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Anime kütüphanem çok geniş :D hangi birini yazayım :D 1 1 Yorumla Molina1 +1 yıl En güzelleerini yaz gitsin Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Code geass, attack on titan, monster bu animeleri izleyip gel teşekkür et bana 1 5 Yorumla Molina1 +1 yıl Cok aksiyon sevmiyorum Yorumla Alessapl +1 yıl Monster izle o halde Yorumla Molina1 +1 yıl Ohaaa 74 bölüm ne Yorumla Alessapl +1 yıl Çok iyi sardığı için ne ara bittiğini bile anlayamazsın. Beğenmezsen gel söv bana o derece asdjdk Yorumla Molina1 +1 yıl tamam bakiyom simdi Yorumla
dloohsouse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yok ya beni sarmıyor 0 1 Yorumla Molina1 +1 yıl Nedenki hic izledinmi Yorumla
birksuyesi121 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Death Note 1 3 Yorumla birksuyesi121 +1 yıl Senin sevdiğin, tavsiye edebileceğin var mı?😄 Yorumla Molina1 +1 yıl Çok var Yorumla Molina1 +1 yıl Ruhların kaçışı, komşum totoro, yürüyen şato, küçük cadı kıkı, prenses monoko, yüreğinin sesi bunları kesin izle sonra gel bana teşekkür et:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anime kütüphanem çok geniş :D hangi birini yazayım :D
En güzelleerini yaz gitsin
Code geass, attack on titan, monster bu animeleri izleyip gel teşekkür et bana
Cok aksiyon sevmiyorum
Monster izle o halde
Ohaaa 74 bölüm ne
Çok iyi sardığı için ne ara bittiğini bile anlayamazsın. Beğenmezsen gel söv bana o derece asdjdk
tamam bakiyom simdi
Yok ya beni sarmıyor
Nedenki hic izledinmi
Bleach 😅 kesinlikle favorimmmm
Sevmeyenler hic izlemeyen olanlar
Ben çok severim
Ben sevmiyorum
Death Note
Senin sevdiğin, tavsiye edebileceğin var mı?😄
Çok var
Ruhların kaçışı, komşum totoro, yürüyen şato, küçük cadı kıkı, prenses monoko, yüreğinin sesi bunları kesin izle sonra gel bana teşekkür et:)