Ben son başladığım dizi 5 sezon olunca ister istemez aldım ama çok sıkıntı olmadı. Hatta sevdiğim spoiler bile vardı😂 Peki siz hangi kısımsınız?Sorgulamadan gülüp geçin😂 Belli ki çok fazla spoiler vermişler adama😂
Hayır, aslında bu yazdığım kelime İngilizce. Türkçe karşılığı bir şeyin önceden reklamını yapma, bildirme olması gerek. Yani bir filmin sonunu veya o film hakkında önemli şeyleri önceden söylersem, o zaman spoiler vermiş oluyorum.
Daha fazla spoiler yemek istemiyorum, ve sana bu konuda hiç güvenmiyorum😂 Tabii bir bölümü bir haftada zor bitiriyordun, belki ben sana spoiler veririm😈😂
Şu an hem Peaky Blinders hem Sherlock hem de Lucifer a sarmış olabilirim. Bundan sonra da büyük ihtimalle Vikings, Prison Break izleyebilirim. Ve bu gidişle kendimi ya polis olarak ya da suçlu olarak karakolda görebilirim😂 Umarım karakola gitmeden önce hastaneye yatırmazlar😂
@benkendall Yaklaşık bir hafta boyunca yorumlarınızı okumayacağım. Diziler bitince istediğinizi verin😂 Bu arada şu an ne izliyorsunuz veya gelecekte izlemeyi düşünüyorsunuz?😈
Nasıl kendi lehine yani izlediğin dizi hakkında spoi vermemizi isteyen tıpkı şey gibi geldin son sahnede michale ile kavga edip yeryüzüne tanrıyı çağıran lucifer😈
lucifer 5. sezon 8 bölüm finalinde luciferın babası geliyor sherlock en sonda sherlock abisi ve watson kurtuluyor eurus tekrar hapise giriyor moriartynin ölümü de kesin geri dönüş falan yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben gıcıklık olsun diye söylerim. Ayrıca bu adam neresinde uyduruyor bunları ya? Netflix suresinin 15. ayetinde falan mı yazıyor?
Diyorum ya, fazla spoiler yemiş zamanında😂
Spoiler verenleri bogazlayasim geliykr izleme hevesim bitiyor
Spoiler yemekten daha kötü bir şey varsa, yanlış spoiler yemektir. İnan bana çok kötü😂
Ne alıyorum ne veriyorum. Dizi bitene kadar izlediğimi söylemem kimseye :D
En mantıklısı bu olabilir😂
Adam oteki taraftan spoiler veriyor oda zinaya girer
Onu nasıl yapıyor?
Artik nasil yapiyorsa
Beynim yandı, sağ ol😂
ya ben spoiler ne alırım ne veririm çünkü eğer spoi verirse o kişiyi öldürürüm
Haaaaa, izlediğin diziler?😈
memories of the alahambra
Kore dizisi😂 Tüh ya güzel spoiler veremedik..
evet birini bitirmeden başkasına geçmem
Spoiler verseydim çok mutlu olurdum ama..
Spoiler yemeyi seviyorum ya, hem spoi veriyorum hem alıyorum
Rastgele spoiler versene dfhgsdajfd Eğer izlediğim bir dizi çıkarsa şuradan atlayabilirim vhwerıedfdg
Ben pek dizi izlemem ama filmlerden ve animelerden verebilirim : D
İstediğin kadar ver😂
Logan filminde Logan ölüyor
🚬🚬🚬 Ama şak diye söylenmez ya, tanımadığım adama üzüldüm şu an..
Spoiler verene aklına hayaline sığdıramayacağı küfürleri eden kısımdayım
Sakın izlediğin dizileri söyleme, iki tanesi hazırda bekliyor😂
Benim için bir yaşam felsefesi. Dizi, film, kitap hiç mühim değil alırım, vererek de fıtık ederim 🤣
Spoiler ne onu bile bilmiyorum cok mu cahilim
Hayır, aslında bu yazdığım kelime İngilizce. Türkçe karşılığı bir şeyin önceden reklamını yapma, bildirme olması gerek. Yani bir filmin sonunu veya o film hakkında önemli şeyleri önceden söylersem, o zaman spoiler vermiş oluyorum.
şu an hangi diziyi izliyorsun? Merak ettim.🤔
Daha fazla spoiler yemek istemiyorum, ve sana bu konuda hiç güvenmiyorum😂 Tabii bir bölümü bir haftada zor bitiriyordun, belki ben sana spoiler veririm😈😂
Hayır ya be o nerden çıktı şimdi🙄 izleyecek dizi arıyorum sadece merak ettim.
Şu an hem Peaky Blinders hem Sherlock hem de Lucifer a sarmış olabilirim. Bundan sonra da büyük ihtimalle Vikings, Prison Break izleyebilirim. Ve bu gidişle kendimi ya polis olarak ya da suçlu olarak karakolda görebilirim😂 Umarım karakola gitmeden önce hastaneye yatırmazlar😂
prison break micheal&lilcoln kurtuluyorlar sonunda t pac hapise düşüyor tekrar
😁 üzgünüm
*t bag* olacaktı yanlış yazmışım
Biliyordum.. Sanırım o hapse seni öldürdüğüm için gireceğim. Kaçacaklarını biliyordum da T-Bag spoileri neden verdin? Ama intikamımı alacağım😂
Fena spoi veresim geldi ama😈
Lucifer'dan mı başlasam Sherlock mu? Qğsğe0ğsdşdl
Onlarada sıra gelecek yavaş yavaş başlasın hele bir 😈
@benkendall Yaklaşık bir hafta boyunca yorumlarınızı okumayacağım. Diziler bitince istediğinizi verin😂 Bu arada şu an ne izliyorsunuz veya gelecekte izlemeyi düşünüyorsunuz?😈
Şu an anime izliyorum bebeğim spğsğdşsls
@benkendall Emin ol olayları kendi lehime çevirmekten daha çok sevdiğim bir şey yok. Bu yüzden bekleyin siz😂
Nasıl kendi lehine yani izlediğin dizi hakkında spoi vermemizi isteyen tıpkı şey gibi geldin son sahnede michale ile kavga edip yeryüzüne tanrıyı çağıran lucifer😈
@benkendall Okumadığım için başaramadın😂
Püüüüü yazıhlar olsın siye
@benkendall Hihihi 😈
lucifer 5. sezon 8 bölüm finalinde luciferın babası geliyor sherlock en sonda sherlock abisi ve watson kurtuluyor eurus tekrar hapise giriyor moriartynin ölümü de kesin geri dönüş falan yok
Okuyacağımı ciddi ciddi düşündün mü?
iyi geceler sjsjsj
Size de iyi çalışmalar ama o spoileri veremeyeceksiniz :)
he kesin bakmamışındır kesin :D
ben hem yemekten hem vermekten zevk alıyorum
Hangi dizileri izliyorsun dhfashhsdgdfg
ahahkdakdal söylemem :D
Söyle ya, benzer var mı diye bakacağım hsdfkdsfgfg
Spoi şu özet kısım demi?
Yazı kısmı
Hayır, bir şeyin önceden reklamını yapmak oluyor. Yani x dizisinin x. bölümünde şu bu olacak dersem o zaman spoiler vermiş oluyorum.
adam doğru söylüyo bütün ahlaksızlıklar orda
La kalk git a.. mk oğlu...
İkiside
Ne aldım ne verdim.
Genelde ikiside😂