Selam film sever dostlar! İzleyeceğimiz filmleri seçerken elbette kendimizce bir çok kriterimiz var. Türü, senaryosu, konusu, oyuncuları vs. Bunların yanında benim ekstradan baktığım bir şey daha var: Filmin süresi. Şahsen ben; bir film eğer 2 saatten daha uzunsa, o filmi izlemekten vazgeçebiliyorum. Sizin için böyle bir durum söz konusu mu? Fikirlerinizi merak ediyorum. Yorumlarda buluşalım.. 🙂🙂Bazı filmler izle izle bitmek bilmiyor.. 🙄🙄
Filmin süresi kaç dakikadan fazla olursa izlemekten vazgeçersiniz?
Aslında pek takıntım yok bu konuda özellikle Yüzüklerin Efendisinden sonra buna pek takmıyorum. Bazen uzatılması iyi oluyor keşke her film 4 saat olsaydı yine izlerdim o yüzden süresi önemli değil artık ama sarmıyorsa kapatırım direk.
Schindler'in listesi filminin süresine 2. saatin sonunda bakmak aklıma gelmişti. "Bu film kaç dakika yahu?" demiştim, kalan bir saat filmin sürükleyici olması sebebiyle beni yıldıramamıştı. En uzun süreli izlediğim film o olmuştu. Yine sürükleyici ve her dakikası canlı olan filmlerde saate bakmak insanın aklına gelmiyor.🌺
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Süresi mühim değil. Eğer ilgimi çeken bir konusu varsa mutlaka izlerim. Ara veririm belki, ama yine de izlerim.
tam tersi sevdigim tur filmlerin uzun olmasini isterim 2 saaten fazla filmleri izledim sevdiyim turse severek 10 saat bile olsa izlerim tani zaten dizi izleyen biri uzun filmleride izler yani dizilerde uzun filmlerdir.
Filmin konusu ilgimi çekerse oyunculuklar da güzel olursa sürede bir sıkıntı yok bazı güzel filmler var bana göre süresi kısa bazı kötü filmler de var fazla uzun bu da izleyiciyi sıkar doğal olarak, filmin ne kadar güzel olduğuyla alakalı diye düşünüyorum süre işinin.