Holaa Çakırlar 🎈 Valla bugün öğle yemeği yerken ilk bölüme başladım ve gerçekten sardı yani. Hepinizin bildiği gibi ilk 97 bölüm şeysi var. Sadece 97 bölüm mü izlesem?
Kurtlar Vadisi izlemeye başladım, ilk 97 bölüm yeterli mi yoksa devam edeyim mi?
Uzun bir anlatım yapacağım. Kurtlar Vadisi ( 2003 ) en çok izlenen ve en çok sevilen dizi özellikle 97. Bölüm evet doğru ancak bu Pusu'nun kötü olduğu anlamına gelmez. Kurtlar Vadisi Pusu ( 2003 )'de İlluminati anlatılıyordu, deşifre ediliyordu, amaçları vesaire anlatılıyordu. Kurtlar Vadisi ( 2007 )'de ise Global şirketler, Teröristler, ve daha çok devlet içi, yapıları anlatılıyordu. Yani Kurtlar Vadisi ( 2003 ) ile Kurtlar Vadisi Pusu ( 2007 ) arasında farkı var yok değil var. Pusuyu izlemeyen insanlar pek bir şey anlayamaz zaten Kurtlar Vadisi ( 2003'den ) Anlayacağımızı anladık ancak İlluminati'den sonra çıkan örgütleri vesaire anlamak için Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemek şart. Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilk bölümlerinde suikastler anlatılıyor, çözülmeye çalışılıyor ve İlluminatinin alt üyesi global şirketler ise karanlık adamlar anlatılıyor. Davut Tataroğlu gibi. Çünkü Davut Tataroğlu'nun şirketi global şirketler arasında yer alıyor. Pusu'da da illuminatinin daha derin kısımları anlatılıyor ancak 262 vesaire bölümlerde. Yani bana göre Kurtlar Vadisi ( 2003' ) de yarım kalan her şeyi Kurtlar Vadisi Pusu ( 2007'de ) devam etmiştir.
Öncelikle karahanlı sadakatini takdir ediyor 2. Olarak ise eğer ben hikayeyi tam anlamak istiyorum herşeyi sömürmek diziyi tamamen anlamak istiyorum diyorsan bitir lakin ben dizinin hikayesini neler olacağını biliyorum kaliteli bölümler için izleyeceğim diyorsan ilk 97 bölümü izleyip akabinde saygı duruşu eşliğinde diziyi bırakabilirsiniz
Hiç Kurtlar Vadisi izlemedim ama bir diziye başladığımda bitirene kadar duramam lakin Kurtlar vadisinin 97 bölümden sonra bozduğunu ve kimsenin izlemediğini söylüyorlar genelde
Kurtlar vadisi menemen ya da kavurma yerken falan bide ardından sigara yakınca çok güzel gidiyo. Ben artık her acıktığımda kv açıyorum bilinçaltıma işledi