Merhaba, Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla yayımlanmaya başlayan aksiyon, dram ve politik türündeki Türk televizyon dizisidir. 4 sezondan ve 97 bölümden oluşmaktadır. 1. sezonunda çarşamba günleri sonrasında perşembe günleri yayımlanmıştır. Bu günlerde öyle yoğunluklar oluşmuştur ki sokaklarda insan kalmamıştır. Son olarak "Kurtlar Vadisi Pusu" ismiyle yayımlanan dizi,16 Haziran 2016 tarihinde yayından kalktı. O günden beridir birçok kişide dizinin eksikliği hala hissedilmektedir. Bu sebeple projeyi yeniden canlandırma gibi girişimler olsa da projenin yüksek maliyeti sebebiyle proje hep yarım kalmıştır. Geçtiğimiz aylarda ise Kurtlar Vadisi resmi Youtube kanalı Kurtlar Vadisi'nin ilk bölümlerini HD kalitesinde yenilemeye başladı. Son olarak ise 55. bölüm yenilendi. Öyle ki aradan geçen 19 yıla rağmen dizinin oldukça rağbet görmesi bu bölümlerin devamının geleceğini gösteriyor. Peki siz Kurtlar Vadisi'nin yenilenmiş bölümlerini izlediniz mi?
İlk 97 bölümü yenilenmemiş hâliyle iki defa baştan sona izledim. Şimdi yenilenmiş bölümler geldikçe üçüncü tura dönüyorum. Ne hikmetse hiç sıkılmıyorum izlerken..
Görüntü kalitesi yenilendi deyince bir izleyesim geldii🧚♀️ Yine böyle merak edip açmıştım ama görüntü kalitesi berbattı benim en uyuz olduğum şeylerden biri budur şimdi bir şans daha verebilirim ama sıkılır kapatır buna da eminim😄
Öncelikle eig için teşekkürler 😃 Ben açtım izledim yalan yok görüntü efsaneydi ama devam edemedim sıkıcı geldi en son 1 tane adamı kafesle denize attılar sonrası yok bende😂
Hayır izlemedim ben izlediğimde kalitesi bayağı düşüktü o ilk attığınz resim sanırım şu ankini çok merak ettim tekrar başlarım diye korkuyorum 397 bölüm nasıl izlerim diye
Çakır öyle iyi oynadı ki 2. sezon hapse attılar geri planda dursun diye gene vasıfsız polatı ön plana çıkaratamadılar en sonunda öldürdüler adamı öldüren cerrahpaşaya kimse rol vermedi bi daha işsiz kaldı
Dizinin senaryosu zaten Polat'ın üzerine kurulu çakır zaten olcekti yoksa mafya dizisi olur. Boşuna adamın yüzü değişmedi yükselmesi için Çakır'ın yanına girdi alemde herkes seni konuşmalı dedi aslan. He oyunculuk dersen evet Polat Erhan Abdül vasıfsızdi