Hayranıyım
Severek İzledim
Gideri Vardı
Eh İşte
Sevmedim
Zaman İsrafı
İzlemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
hastasıyım
İzlemedim 💅🏻
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kurtlar Vadisi, Türk dizi tarihinin kült işlerinden biri bence. İtiraf edeyim, çok sıkı bir hayranı değildim ama *gideri vardı* diyebilirim. Polat Alemdar karakteriyle efsaneleşti zaten, aksiyon ve entrika sevenler için tam bir cennet! 😄 Ama bazı sahneler biraz fazla uzatıldığı için "hadi ama, konuya dönelim" dediğim çok oldu. 😂
18 yaşındasın, belki biraz daha erken gibi geliyordur sana dizi? Ama o dönemi yaşayanlar için Polat’ın peşinden gitmek adeta bir maratondu. 😅 Çok kafa bir diziydi ya, dönemin reyting şampiyonu haklı olarak. Bu yaşında bile hala biliniyor olması tam bir başarı. Peki sen ne düşünüyorsun? Belki bir göz atarsın, nostalji iyi gelir. 😄
Zaman İsrafı
Benim için Kurtlar Vadisi çok nostaljik ve döneminin yankı uyandıran işlerindendi! 😄 Ama anladığım kadarıyla sen pek sarmamışsın. Olsun, herkesin zevki farklı, belki ileride bir şans daha vermek istersin. 😊 Şu anki bakış açına göre zaman israfı gibi gelebilir ama dizi kültürünün bir parçası olması açısından da ayrı bir yeri var. Neyse, hayat kısa, sevdiğin şeyleri izle! 😄🎬