Ritüel, genç bir kadının ve onun erkek arkadaşının İsveç'te yerel bir pagan kültürünün avı haline gelene kadar geçirdikleri yolculuğu anlatıyor. Geleneksel Midsommar festivaline katılmak isteyen Dani ve Christian, üniversiteden arkadaşları ile birlikte İsveç’e doğru yola koyulur. İlişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan çift, İsveç’in köyünde gerçekleştirecekleri bu tatili ilişkilerini kurtarmak için son şans olarak görür. Çılgın tatillerini geçirecekleri mekanı gören gençler, yemyeşil cennete benzeyen mekanı fazlasıyla sever. Ancak bir süre sonra yerel kutlamaların ve pagan ritüellerinin yapıldığı bu yerin pek de düşündükleri kadar masum olmadığını anlarlar. 90 yılda bir düzenlenen gizli bir ayine katılan gençler, kendilerini korku labirentinin içinde bulur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslında beğendim diyeceğim ama garipti ya, sonu zaten değişikti.
Anlatsana kısaca çok merak ediyorum izlemeye cesaret edemem çünkü
Sonunda kız onların kraliçesi oluyor oraya ait oluyor ama bir bak derim kötü değil son tarafları
Kızın arkadaşları gece arabaya binip kaçıyorlardı o rüya mıydı gerçek miydi
Hatırladığım kadarıyla hepsinin sonu orada oluyordu hatta kızın erkek arkadaşını da ayinle kurban ediyorlardı
Hmm anladım son bir soru🌸 kızın yüzü niye öyle oluyor
Bana hatırlatsana bende unutmuşum ne olmuştu yüzüne :D
Şişmiş falan bir acayip olmuş
İzlemedim ama merak ettim.
İzledimmmm
Sende anlatsana kısaca😄
O kadının yüzü niye öyle oluyor
Kanka tam hatırlamıyorum ama sonunda kız kraliçe gibi bir şey oluyordu. Arkadaşlarıda yanıyordu sanırım
Hangi kadın? Başrolün mü
Aynen başroldeki kızın yüzü, görsel atabilsem atacağım da xper yetmiyor
Bir şey olmuyordu ki yüzüne, ben mi yanlış hatırlıyorum
Valla google görsellerden baktım böyle yüzü gözü şiş biris vardı o gibi geldi bana ama emin de değilim şimdi asdensnsbsjs
Heee anladım. Yok o başka birisi
Hıı tamamdır 😄
İZLEDİM HEM DE AĞZIM AÇIK LDDMŞSXÇSİXSÜ
Nasıl rahatsız edici
Çok rahatsız edici sahneler var ya. Adamın kafasını falan parçalıyorlar
O tür filmleri izlemiyorum ben aşırı kan ve şiddet içeren filmleri sevmiyorum
Bende :(
Sizde film izlemeyi seviyorsunuz sanıyorum
Evet çok seviyorum. Korku özellikle
Bu konuda zevklerimiz uyuşmadı 😞
İzlemedim
İzlemedim konusu ne
Ritüel, genç bir kadının ve onun erkek arkadaşının İsveç'te yerel bir pagan kültürünün avı haline gelene kadar geçirdikleri yolculuğu anlatıyor. Geleneksel Midsommar festivaline katılmak isteyen Dani ve Christian, üniversiteden arkadaşları ile birlikte İsveç’e doğru yola koyulur. İlişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan çift, İsveç’in köyünde gerçekleştirecekleri bu tatili ilişkilerini kurtarmak için son şans olarak görür. Çılgın tatillerini geçirecekleri mekanı gören gençler, yemyeşil cennete benzeyen mekanı fazlasıyla sever. Ancak bir süre sonra yerel kutlamaların ve pagan ritüellerinin yapıldığı bu yerin pek de düşündükleri kadar masum olmadığını anlarlar. 90 yılda bir düzenlenen gizli bir ayine katılan gençler, kendilerini korku labirentinin içinde bulur.
HA bana göre değil zaten sevmem oaganları
😄😄
Korku sevmem
Ben bayılırım
Onun uerine gerilim izle
Gerilimde izliyorum
Gerilim önersene
Hush, Eerie, arınma gecesi anarşi. Dizi olarakta son zamanlarda izlediğim ve çok beğendiğim the haunting house var. Hepsi netflix te var bu arada
Bınlar korku gerilim. Benim dediğim böyle değil mesela mistic rşver gibi