Dünya Savaşı Z, 2013 yılında gösterime girmiş korku, dram ve aksiyon filmi. Brad Pitt'in de başrolde olduğu filmde, Güney Kore’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir ve insanoğlu ikiye ayrılır.
Güncellemeler:
1 ay
Süper 👻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
55Çok yoğun anlar, harika bir olay örgüsü ve yıldız oyunculuğu olan iyi bir film. Bu filmin tek dezavantajı, orijinal bir film olmaması sonuçta yüzlerce kıyamet zombi filminden biri.
Canım video silinmiş 🤭
İlk 6 sezon iyidi ama sonradan sıkmaya başladı görüşümce.
S5e kadar iyi gerisi tırt
ben de 6ya kadar izledim..
5 gibi bıraktım ben, yok fısıldayanlar yok bilmem ne
Aşk gösterisi
6. sezon bitti 7ye başlıyım dedim ilk bölümünde glenn ve abraham ölünce bıraktım
Meggie değişince ben soğudum, mis gibi ılımlı kız birden bire kadı kuralcı oldu
kız kardeşini ve babasını kaybetti ondan olabilir..
Babası çok erken öldü, üzülmüştüm ihtiyarı severdim ah be ne güzel diziydi ilk zamanlarda
ilk zamanlar gerçekten çok güzeldi ya
Evde her hafta heyecan ile yeni bölüm geldiğin de, çayım ve kurabiyem ile pc karşısına geçer izlerdim. Hatta bir ara Facebook'ta oyunu vardız görevler yapıp, loot toplayıp silah parçası vs toplayarak gelişme sağlanıyordu uff ya üzüldüm şimdi :/
son bölümlerde yeni yeni karakterler geldi ve eski havası yok dizinin, çoğu karakter de ölünce sarmadı bıraktım mecbur
Ben çok uzun zamandır izlemiyorum, arada FX'de denk geliyordu artık orada da yok sanırım
Train to Büsan ve 2. Serisini izle
Overlord Operasyonu çok iyiydi.