Valla bunda 2-3 ay once kadar, tam depresyona ask acisi gibi birseye baglamistim, karsima bu video cikmisti, yorum kisminda diziyi turk altyazili seyretmek icin link koymuslar, buyur link bu; firaricepaylasimlar.blogspot.com/.../...pilot.html istersen bunu izleyebilirsin 16 bolumluk, valla ben ilk defa malezya dizisi izledim baya sevdim, hani dini yonden de bak nasil onlem aliyorlar, gercekte de kapali kadin, dizi de el ele bile dokunmuyorlar baya sasirmistim hayran kaldim resmen... Bu da iste o karsima cikan video istersen izlersin, farkli farkli bolumlerden alip bu videoyu yaptilar iste... www.youtube.com/watch
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
06Onu izlemiştim
Birde 11.22.63 var. Ama bunu izlemedim tavsiye eden çoktu
Teşekkür ederim
Fark etmez
Valla bunda 2-3 ay once kadar, tam depresyona ask acisi gibi birseye baglamistim, karsima bu video cikmisti, yorum kisminda diziyi turk altyazili seyretmek icin link koymuslar, buyur link bu;
firaricepaylasimlar.blogspot.com/.../...pilot.html
istersen bunu izleyebilirsin 16 bolumluk, valla ben ilk defa malezya dizisi izledim baya sevdim, hani dini yonden de bak nasil onlem aliyorlar, gercekte de kapali kadin, dizi de el ele bile dokunmuyorlar baya sasirmistim hayran kaldim resmen...
Bu da iste o karsima cikan video istersen izlersin, farkli farkli bolumlerden alip bu videoyu yaptilar iste...
www.youtube.com/watch
Teşekkür ederim
Rica ederim, iyi seyirler..
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!