İkisi de çok farklı aslında biri daha eğlence biri dizi uygulaması gibi geliyor bana. Ne dersiniz? Zamanla exxen Netflix'i siler atar mı?

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İnsanlar şu an merak için abone oldular içerikten memnun kalmayıp iptal edenler olacaktır. Allah aşkına sihirli annem, fenomen programları argo talk showları izlemek için para verir mi bizim insanımız. Böyle devam ederse geçemez. Kaliteli içerikler üretmeye başlarsa üstüne koyarak ilgi çekici şeyler olursa bende yerli sektörümüzün geçmesini isterim. Yerli diyorum ama ismi de exxen yani düşünün
@Deliyimbendeliyim harcanan para çok önemli değil. Netflix uluslararası denizde bir amiral gemisi. Exxen Van gölünde bir kayık. Hem içerik, hem teknik açıdan.
Türkiye'de çok para dökülen inşaatların kalitesine bak, birde yurtdışındaki benzerlerine bak. Farkı görürsün.
@Deliyimbendeliyim netflixin Türkiyede ki üye sayısı 4 milyon civarında. Dünya çapında netflixin abone sayısı 21 Nisan 2020 de 183 milyon. Netflixi siler atar mı sence? :)
Argo talk şovları demişsin ama mesela orada zaten 😏
Argo ve küfür temalı programı izliyorlar zaten
Komedi adına hiç birsey yok
Daha önce erkek muhabbeti duymamış kızlar ayıla bayıla izliyor
Normal bir ortamda kavga sebebi olacak şeyler orada açıkça konuşuluyor
Program ismini soylememe gerek yok sanırım 🙄
@Deliyimbendeliyim kardeşim o netlfixin türkiye bakımından olan rakam olabilir. netflix global bir şirket.
o da biraz abartı olmuş :D disney istese netflixi alabilecek güçte. hbomax gibi bir ortamı kurdular ve süper kahraman filmleri orada yayınlanacak. netflix eski içerikleri barındırıyor şu an hep aynı rutin şeyler var. exxen bunların yetişmesi 40 fırın ekmek yese de yine yetişemez..
@reversengineer disneyin satışları ile netflixin satışlarını karşılaştır kim önde görürsün.
ben satışlar anlamında konuşmadım zaten. firma bünyesi büyüklüğü hakkında konuştum :D ikisi apayrı platformlar. Ona kalırsa 21st Century Fox film stüdyosu , Fox un %60 ihalesi disneyde ve National Geographic kanalları ve 300ü aşgın uluslararası kanal işleten firma :D Hangisi daha büyük sen karar ver.
@reversengineer bir firma varlığı var diye büyük olmaz.
bir firma yaptığı satışa göre büyüklüğü ölçülür.
çünkü kazancı varlığınız değil satışınız belirler. ve sizi tanımlayan herkes varlığınızla değil satışınızla tanımlar.
netflix amerikada çok satıyor ve artık avrupa pazarında da büyüme kaydetmeye başladı.
disney ise o kadar kanala sahip olmasına ragmen satışlarda geride. kanalın az olsun içeriğin değerli olsun.
aynen :) bir netflix filmi Exxenin yıllık bütçesi :) acunun işi şabanın işine dönecek
@ozelguvenlik15750 tamam acun yapsın birşeyler, başarılı da olur ama en fazla blu TV kadar olur. Daha 3 günlük siteyi uygulamasi bile olmayan bir şeyi bütün dünyanın kullandığı Netflix ile kıyaslamak. Messi ile Messi'nin yeni doğmuş oğlunu kıyaslamak gibi hangisi daha iyi futbolcu?
İçeriği sacma geldi ama tiktokerlar falan olursa izleyici kitlesi cok olur diye dusunuyorum cocuklar deli gibi izliyor cunku ama netflix kalitesi ayrı tabiki
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş