Netflix, Türkiye üyelik ücretlerine %30 ve %50 arası zamn yaptığını açıkladı. Tüm planların yeni zamlı fiyatı şu şekilde;
Temel plan ücreti: 17.99 liradan 26.99 liraya yükseldi. (Yüzde 50 zam) Standart plan ücreti: 29.99 liradan 40.99 liraya yükseldi. (Yüzde 37 zam) Özel plan ücreti: 41.99 liradan 54.99 liraya yükseldi. (Yüzde 30 zam)Zamlı fiyatların 4 Mart tarihi ile hayata geçtiği açıklandı. Bu zamlardan sonra Netflix kullanmaya devam edecek misiniz?
Netflix Türkiye üyelik ücretlerine %50'ye kadar zam yaptı! Yeni fiyatlarla kullanmaya devam edecek misiniz?
Sebebi türkiye ofisi açması olabilir, malum türkiyede olan her kurum zam bağımlısı sisteme ayak uyduruyor onlar da :D Hatta bir haberde şu açıklamalarını gördüm: “Türkiye’ deki İçerik Kütüphanemizi Zenginleştirmek ve hizmet Kalitemizi Daha da Arttırmak İçin Üyelik Ücretlerimizi GÜNCELLİYORUZ. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz. 4 Mart’ tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik….. Haber kaynağı: Netflix Şaşırttı..Türkiye’nin Üyelik Paketleri Yeni Fiyatlarını Açıkladı…
2 defa kullanmayı denedim ama sürekli onun bana sunduklarını izleyebiliyordum özel olarak istediğim dizi ve filmleri bulamıyordum. İnternetten izliyorum artık. Hdarşivi gibi yerlerden bluray olarak indirip izlemek daha iyi gibi geliyor. Görüntü kalitesinde dağlar kadar fark var. 4k yapıştır 40-50 gb
zaten netflix e para vermeyi ben bir türlü kafamda çözemiyorum ki elinizde bedavaya her türlü olanak var ve zaten dünyanın en kalitesiz internetine dünyanın en yüksek bedelini ödüyorsunuz bir de netflix ücreti ödemek bana tamamen gereksiz savurganlık gibi geliyor... hiç mantıklı değil.
Bizim halkımıza içtiği suyun şişesini 500 liradan satıcan asgari ücreti de 250 lira yapıcan doktor maaşını bilr 400 lira yapıcan yine ses çıkarmaz andavallar kısacası hakeden milleti gerekirse yatıracaksın
Televizyon aliyim bi özel plandan alayım dedim ama bu zam kötü oldu tabi gerci önceden kullanmaya baslasaydim degiden bir sey yoktu kullanmaya devam edecez
Bizim Bir tanıdığımız ek kullanıcı adı açarak bize de verdi şifresini açıkçası çok da dört dörtlük değil onun için vermem internet de bir sürü site var
@sadrazamınşekeri İlginç ve bi o kadar da yazık yahu, memlekette kimse %30 lara dayanan zam almıyor. Yılbaşında %10-15 zam alıyoruz, daha 3ncü aya yeni girdik her şeye kol gibi zam gelmiş ve bizim aldığımız zammın bi esprisi kalmamış... Bindik bir alamete gedeyoz kıyamete...
Ben zaten üyelik kullanmıyorum çünkü amerika da 9.90 birim ülkemizde neden 27 birim alım gücüne oranlanmali tamam dolar yükseldi ama onların da buna uygun şekilde bizi düşünmeleri gerek