Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız.
Bizler birbirimizi seviyoruz.
Biz bir aileyiz.
Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun.
Dokunma artık aileme, dokunma çocuklarıma, dokunma oğluma, dokunma gelinime.
Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni. Anlıyor musun. Vururum ve dönüp arkama bakmam bile. re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft, p
Ooo süpermiş bi hiç aklıma gelmemişti😀 Sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme Beni beni Bihterini Onunla ben evlenicem Sakın tek bir cümle daha ediyim deme! Neden biliyor musun? Çünkü inanırım Azdan az çoktan çok gider Adam pisliğin teki çıktı rıza baba Yırttık abicim yırttık Mümtaz? Allah uzun ömür versin Mümtaz! Niye oğlum ne yaptım şimdi? Hiç içimden geldi.
Savcı Esra: Niye geldin? Behzat Ç: Sen niye ağladın? Savcı Esra: Geçti gitti boş ver. Behzat Ç: Geçmedi gitmedi, sen niye ağladın? Savcı Esra: Behzat sen akıllı bir adamsın, ama konu kadınlara gelince biraz salaklaşıyorsun galiba. Ben sana diyorum ki adamlar gelip seni alacak, gideceksin. Bu işin sonu yok! Belki senelerce tutuklu kalacaksın, ne zaman döneceğin belli değil, senin umrunda değil. Ağladım, çünkü seninle konuşamadım. Ağladım, çünkü sen beni görmüyorsun. Ve ben seni seviyorum. Behzat Ç: Ama ben bunu bilmiyordum. Savcı Esra: Bilmiyorsun, tabii nereden bileceksin. Sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşıyorsun. Senin duygu radarına girmek için illa ölmek mi lazım Behzat? Behzat Ç: Yok, hayır. Yapamam ben. Savcı Esra: Haklısın. Cesaretin olmadan ne yapacaksın ki? Hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. Herkese meydan okuyorsun, ama kendi duygularından korkuyorsun. Geçmişe saplanıp kalmışsın. En büyük felaketler senin başına gelmiş değil mi? En büyük acıları sen çekmişsin, ben hiçbir bok bilmiyorum ki. Acı nedir? Bilmem. Yalnızlık nedir? Bilmem. Dünyanın ekseni kaydı Behzat 12 santim yerinden oynadı, sen bana 1 santim yaklaşmadın! Saplantılısın. Behzat Ç: Bak ne güzel söyledin. Saplantılıyım ben. Benden bir bok olmaz, biz seninle hep kavga ederiz, mutsuz oluruz biz seninle. Savcı Esra: Mutsuz olalım, ne var! Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım.
"Hainle Kahraman'ı mahkemeler değil tarih belirler."
Kurtlar Vadisi. 🍀
"Sonunu düşünen kahraman olamaz."
Kurtlar Vadisi Pusu. 🍀
"Biz hasta olacak çocuğu öldürmeyip düşünen milletiz. Sabrederiz çocuktur deriz. Sabrederiz hata yaptığını anlar deriz. Sabrederiz adam olur deriz. Baktık olmuyor gökten kurban inmesini beklemeyiz. Masumun tek telin dünyayı kurban ederiz!"
Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdşm. Ömer derdim her ihanet sevgiyle başlar
Sevdiğim dizilwrden replikler 1) kötü olan biri cebinde nazım hikmet taşır mı hiç (5kardes) 2) Ya abi en çok ne gücüme gidiyor biliyor musun? hırsızın mali calinir mi ya?(Ulan İstanbul)3)+bakınız az çalışıp çok para kazanalım demiyorum mümkünse hiç çalışmayın çok para kazanalim-bizim siyasetle işimiz olmaz (Kardeş payı)
Gömdüm hepsini geliyorum İnsan yaşıyorken özgürdür Yaklaştım iyice geliyorum Her insan biraz ölüdür Biz de biraz ölüyüz Ölüler ki bir gün gömülür İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler İnsan yaşıyorken özgürdür İnsan yaşıyorken özgürdür İnsan yaşıyorken özgürdür...
34 yaşındayım. bir seni sevdim, çok saçma. çok saçma ulan. burdasın, dokunamıyorum. içim gidiyor sarılamıyorum seni bilmem ama ben artık dokunabileceğim bir insanı sevmek istiyorum. sabah onla uyanmak istiyorum. ona sarılmak istiyorum. onu öpmek istiyorum. ben seni sevmek istemiyorum.
Arkadan biri birşeyler söylüyor aga bugara daha sonra diğerleri ingilizce omaygad omaygaad (Valla yazıyla anca bu kadar anlatılıyor ) (Film:kuzey Güney)
40 tane hayat kadını bir araya gelse senin gibi bir anası babası belli olmayan doğurmaz 😂DD2 bence ve hatta DD serisinin tamamı bu kategoride açık ara ilk sırayı alır tabi bence.
Yabancılarda da Prison Break adın ne Micheal Scolfield bnde Doktor adı aa Sara Tancredi vali tancredi gibi mi Valinin kızının hapishanede görev alması Sara Sorunun değil çözümün parçası olmayı yeğlerim. scolfiled senin sözünmü sara güler ben gandinin sözü oldunu sanıyordum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş