Unutamadığınız bir Türk-Komedi filmi söyler misiniz?
Canım film izlemek istedi. ama Türk olsun. Yabancı sevmiyorum.
En iyi Türk komedi filmleri hangileri?

Unutamadığınız bir Türk-Komedi filmi söyler misiniz?
Canım film izlemek istedi. ama Türk olsun. Yabancı sevmiyorum.
En iyi Türk komedi filmleri hangileri?

Son yıllarda çekilen Türk komedi filmleri oldukça kaliteli ve güldürüyor. Ben sana en iyi Türk komedi filmlerinden bir liste yapayım. :)

Başrollerinde Ahmet Kural ve Ecem Erkek'in yer aldığı Müjdemi İsterim, 18 Kasım 2022'de vizyona girdi. Filmde kendilerini bir anda bir cinayet davasının içinde bulan Bulut ve Müjde'nin suçsuz olduklarını kanıtlamak ve cinayeti çözme mücadelesini izleyeceksin. Filmin senaryosunu Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı yazarken yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı oturuyor. (IMDb 5,4/10)

Bir devam filmi olan Arif V 216, 5 Ocak 2018'de vizyona girdi. Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurar. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Tabi dünya bir robota henüz hazır değildir. Başrollerinde Cem Yılmaz, Seda Bakan, Ozan Güven, Zafer Algöz, Farah Zeynep Abdullah ve Özkan Uğur yer alıyor. Filmin senaryosunu Cem Yılmaz yazdı, yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü yaptı. (IMDb 7/10)

Senaristliğini ve yönetmenliğini Burak Aksak'ın yaptığı Kara Bela, 18 Eylül 2015 tarihinde vizyona girdi. Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni yaşadığı sürpriz olaylarla tepetaklak olur. Gaziantep'e yol aldığı Kara Bela'sıyla maceralarını izlerken gülmekten yorulacaksın. :) Aynı zamanda aile Türk komedi filmleri arasında. Filmin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Erdal Tosun ve Cihan Ercan yer alıyor. (IMDb 7,9/10)

9 Aralık 2022'de Disney+'ta yayınlanan Recep İvedik 7, yayınlandığı dönemde hem çok sevildi, hem de çok eleştirildi. Filmde, şehir hayatından bunalarak köye gitmeye karar veren Recep İvedik'in maceralarını izleyeceksin. Başrollerini Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler ve İrfan Kangı'nın olduğu filmin senaryosunu Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar yazarken, yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar oturuyor. (IMDb 5,3/10)

Adından da anlaşıldığı üzere bir devam filmi olan Aykut Enişte 2, 3 Aralık 2021'te vizyona girdi. Aykut ile Gülşah evlilik hazırlığındadır. Gülşah'ı elinden kaçırmamaya kararlı olan Aykut, ailenin eski eniştesi olan Talat'tan haberi yoktur. Filmin başrollerinde Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ ve Hakan Yılmaz yer alıyor. Aykut Enişte 2'nin senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali yazarken yönetmenliğini Onur Bilgetay yapmış. (IMDb 6,5/10)

22 Şubat 2020'de vizyona giren Bayi Toplantısı filmi, mecburen katıldıkları bayi toplantısında kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının hikayesini konu ediyor. Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı filmin başrollerinde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol ve Büşra Pekin yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Bedran Güzel yapmış. (IMDb 4,6/10)

Yine bir devam filmi olan Organize İşler Sazan Sarmalı, 1 Şubat 2019'da vizyona girdi. Asım Noyan ve çetesi bu defa kızını dolandıranların peşine düşüyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı filmin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Bensu Soral yer alıyor. (IMDb 6/10)

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Aile Arasında, 1 Aralık 2017'de vizyona girdi. Müzikhol vokalisti Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Filmin başrollerinde Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut ve Fatih Artman yer alıyor. Ozan Açıktan ise yönetmen koltuğunda yer alıyor. (IMDb 7,7/10)

Sırada en çok izlenen komedi Türk filmlerinden biri var. 12 Kasım 2004'te vizyona giren G. O. R. A, vizyona girdiği dönemde de, sonrasında da çok ses getirdi. Halı satışı yaparak yaşamını sürdüren Arif, uzaylılar tarafından kaçırılır ve bir uzay macerası başlar. Filmin senaryosunu Cem Yılmaz yazarken yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yapıyor. Filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Rasim Öztekin, Özkan Uğur ve Şafak Sezer yer alıyor. (IMDb 8/10)

İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazdığı bir başka film olan Yol Arkadaşım, Onur ve Şeref'in yol hikayesini anlatıyor. 27 Ekim 2017'de vizyona giren filmin başrollerinde Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay ve Aslı Bekiroğlu yer alıyor. Bedran Güzel yönetmen koltuğunda. (IMDb 6,1/10)
Türk komedi filmleri önerilerimi sıraladım. Hepsi birbirinden komik emin olabilirsin. :) İyi seyirler.
şekerpare süper hele ilyas salmanın küsmeleri ve şener şenin oyunculuğu tavan
Sag salim 1- 2 ...
Bana Masal Anlatma , gülmekten yanaklarım acımıştı benim , çok tatlı hoş bir film :))
Deliha, Ata Demirel filmleri ve tabiki Cem Yılmaz'a bak :) Yeterli olacaktır.
Teşekkürler
Cevap
29Cevap
Ben türk komedi filmi sevmem.
pardon, kemalsunalın tüm filmleri (propaganda hariç), şener şen filmleri
Rahmetli Levent Kırca'nın "SON" isimli filmini izleyebilirsin mesela.. Hem çok komik hem de anmış olursun..
Ben sana bir yabanci komedi filmi soyleyeyim ona cok guleceksin. Cilgin motorcular
Kolpaçino güzel fakat çoğu Türk komedisi gibi küfürlü.
* Bizans
Keloğlan Kara Prense Karşı
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu
EİG ^^
K*hpe Bizans'ı niye sansürlediniz.
Ben yapmadım :D
Moderatör değilsen zaten yapamazsın :D
Erkeklerden kimseye en iyi görüş vermemişsin daha :d
Sana vermeyeceğim. Birini bekliyorum :D
O biri benim <3
Vizontele komedi olmasana dev kadrosuyla aşırı derecede eğlendirici :)
Gora en komik buldugum komedidir
Eşek Arıları siyah beyaz ilk versiyonu...
Hükümet Kadın güzeldi.
Pek Yakında çok güzeldi
Kibar feyzo - kemal sunal
Bir Sivaslı olarak tabikide Düğün Dernek fjdklfsfj
çakallarla dans 3ü izlemediysen izleyebilirsin.
Sıdıka izlemeni öneririm
türkler çıldırmış olmalı
hababam sınıfı hiç unutmam
Cumhur başkanı öteki Türkiyede
Hababam taburu
Yol arkadaşım, Organize İşler Sazan Sarmalı
testeretürk güzeldi :)
Çakallarla dans. Bide midyat
Berlin kaplanı
Eyvah eyvah
Düğün dernek, harbi define
* Bizans...