Diziler & Filmler Kemal Sunal'ı sevmeyen var mıdır acaba? Dkflgjdsk Takip Et Yoda Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hadi nostalji köşesi yapalım mıı😍 Kemal Sunal'ın sevdiğiniz repliklerini ve bir tane de hoşunuza giden filmini yazın 🤗"-Parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği.."🌸[Çöpçüler Kralı] 🌸Ne varsa eskilerde var.. Kemal Sunal'ı sevmeyen var mıdır acaba? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Replik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
pandasevercocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/SMFWmDf3XAoyüzümde tebessüm oluşturur hep 2 1 Yorumla Dkflgjdsk +1 yıl ❤️☺️☺️☺️ Yorumla
Suskunbiradam Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl + Ahlaksız herif! Sana avuç dolusu para veriyoruz çalışasın diye sen oturmuş kalemlerle oynuyorsun.– Oynayacak başka bi şey yok ki! 2 0 Yorumla
I_Run_Each_team_3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Mesala yani sjskKatma değer Şaban filmini severim ksk 2 0 Yorumla
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Var. Dinci gericiler sevmez 1 4 Yorumla Dkflgjdsk +1 yıl Ya shdkhfkdjs alakası yok Yorumla Realgar +1 yıl Sevmezler. Adile naşit, ayşen grudayı da sevmezler. Filmlerinde bi kere bile namaz kılmazlar diye. Zaten ermenidir saydıklarım, o yüzden de sevmezşer Yorumla Dkflgjdsk +1 yıl İlkk defa senden duydum ama dinci olupta seven çok var bu ne ön yargı beaa Yorumla Realgar +1 yıl Akit, yeni şafakfalan bokatmıştı Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. Hemşehrimi nasıl sevmem üstad ❤️ 1 1 Yorumla Dkflgjdsk +1 yıl Ben boşuna demiyorum gıral diye.. Yorumla
V_ㅤㅤㅤ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği.. 1 1 Yorumla Dkflgjdsk +1 yıl 🌸☺️☺️ Yorumla
BeyefendiÇağtay Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Konuşmadan güldüren insan sevilmezmi? 3 0 Yorumla
Mantıklıkız03 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Çok komik adam ya 2 2 Yorumla Dkflgjdsk +1 yıl Aynn nisoşum ☺️❤️ Yorumla Mantıklıkız03 +1 yıl Esocuuummm ❤ canim kankim 😊 Yorumla
SaAdimAzrail Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İlginç biri 1 2 Yorumla Dkflgjdsk +1 yıl İlginçlik, mükemmelin yan etkisidir.. Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Hem öyle hem de yaptığı işlerin üzerinden ortalama 40 yıl geçti ama hala geçerli ;) değişim olmamış güzel eleştiri olmuş :) devrimci bir sanatçı kendisi. Devrimciden kastım durumu çok iyi eleştiren ve değiştiren yapıtlarında. Siyasi değil yani ;) Yorumla
En İyi Cevaplar