Psikopat Bir Katil Mi, Aciz Bir Yalancı Mı? Amerikan Sapığı Analizi ↗
Yaşayan en iyi Türk komedyen hangisi?
Psikopat Bir Katil Mi, Aciz Bir Yalancı Mı? Amerikan Sapığı Analizi ↗
cemin tek bir espirisine gülemediğim için sıkıntı bende heralde çok soğuk geliyor nedense. tolga da öyle şafakta bunlar yeteneksiz bana göre ama şahan müthiş bir yetenek. dikkat şahan çıkabilir izleyenler hatırlar efsane karakterleri vardı
adam sadece bir karakterden altı tane film çıkardı. o yüzden şahan
Kesinlikle Tolga Çevik izleyecek tüm tiyatro çekimleri bitti neredeyse ve bel altı biraz fazla olsada içimizdeki o yaramazlığı daha çok yansıttığını ve çok zeki bir adam olduğunu düşünüyorum
Hazır cevap olmak için kesinlikle izlenilmesi gereken biri
Ha bir de mecaz ve gerçek olayları fena
Cem Yılmaz'ı itici ve egolu bulduğumdan, doğal olmamasından dolayı hiç beğenmiyorum. Ata Demirer ise daha sempatik ve daha iyi bir oyuncu bana göre. Eyvah Eyvah filmini izlerken orada gerçekten Hüseyin Badem varmışçasına doğal. Bu yüzden Ata.
Ah be zor soru. Cem Yılmaz'ı da çok severim Aykut Elması da. Ben kolay kolay beğenmem, kalite ararım. Bu iki isim de harika durum tespiti ve gözlem yapabiliyor. Bu gözlemleri de çok güzel sunuyorlar. İkisi de diyeceğim 🙂
Zaten Recep İvedik karakterini beğendiklerini falan görmektense pas geçerim daha iyi 👍🏻😂
Cevap
29Cevap
Kemal Sunal der geçerim.
Kralını tanımam.
Kuvvetli bir parmakla dostluğumuzu pekiştireceğiz.
Puhahahaha!!!
Ondan sonra duman çıkarır tabi bu adam...
Gardırop Fuat!!!
Soruyu yaşayan kişiler üzerinden yaptığım için büyük ustayı koymadım. Ama tabiki kalbimizde her zaman yaşıyor
onun resmini burraya koymamışsın ama olsun tabi sadece bir komedyen degil her rolun üsütnden gelen bir efsan yaşayan şener şen vefat etmiş olanda tabiki kemel sunal mekanı cenet olsun
Soruyu yaşayan komedyenleri üzerinden sorduğum için büyük ustayı koymadım
belden aşağı yapılan esprileri sevmiyorum ama tolga çevik ima edince baya eğleniyorum, gülmediklerimize de güldürüyor adam bence 🥳
Türkiye'de Stand-up'ı bitiren adam, Cem YILMAZ. Herif nasıl yükseğe koyduysa çıtayı 20 senedir onun dışında Stand-up yapan sanatçı yetişemez oldu :D
Yaşayan en iyi komedyenin Cem Yılmaz olduğunu şıklarda bulunan diğer kişilerinde söyleyebileceğini düşünüyorum.
CEM GELİNOĞLU :
Komedi konusunda çok inovatif ve taklitçi olmayan bir komedyen.
Ferhan Şensoy ve Rasim Öztekin bence yaşayan en iyi komedyenler. Ayrıca Şafak Sezer'i komedyen diye yazman büyük saçmalık.
Ben recep demirkaynak seviyorum en begendiğim o ondan sonra ata demirer küfür ederek güldürmeye calısanları sevemiyorum
tolga cevik de begendiğim bir performanscı
yaşayanı bilmiyorum ama yaşamayan en iyisi kemal sunaldı resimdeki birleştir istersen kemal sunalın yüzde biri yapar belki
Büyük usta yaşasaydı hepsini tekte elerdi tabi. Gerçi kalbimizde hala yaşıyor 💖
aynen günümüz de yaşayan en iyi komedyen yok,
En iyisi Cem Yılmaz. Aykut Elmas da hoş. Tolga Çevik sempatik.
Başka yok.
Ata Demirer, çok seviyorum adamı görünce moralim düzeliyor o derece 😇😊
Yılmaz Erdoğan Yaşayan Bir Efsane O Ölene Kadar Bence Tahtı Başkası Alamaz
listede bence şöhretleri koymussun. ben acıkcası cem yılmazı tek gecerim. diğerleri değil
Kesinlikle tolga çevik ve şu sıralar beğendiğim hasan can kaya var adam efsane idolerim bu adamlar
Şu an burada yok ama, Beyazıt Öztürk namı diğer Beyaz ayrıca çok kaliteli biri.
Ayrı ayrı neredeyse hepsini severim. Ayırt edemiyorum.
Tolga Çevik bu işin en iyilerinden ne kadar bel altıda olsa her izlediğimde çok güldüğüm ve çok eğlendiğim birisi.Çok zeki doğaçlamayı çok güzel yapabiliyor.
Benim Tooollggişimm 😀 keske yeniden baslasaa
Tolga çevik ve şafak sezer'i çok seviyorum
Hepsi favorim ayrım yok
Ben Cem Yılmaz derim.
cem yılmaz en büyük özelliği adamın dibidir... ;)
Ben Ata Demirer'ciyim.
Çünkü bu adam çok mütevazi bir insan
En iyi türk komedyen bence tolga çevik
Cem yılmaz her daim bir numara olur benim için
Şafak Sezer ve Tolga çevik diyorum
Cem yılmaz
Tolga Çevik
Tolga Çevik. Aykut Elmas bir başka ama
Sener Sen efsanedir
aykut dışında hepsini seçe8ilirim
Cem yılmazda var ama dalları farklı ikiside süper
Cem Yılmaz.