Sizce son 10 senelik dönemdeki en iyi türk komedyen kim?
Cem Yılmaz
Şahan Gökbakar
Tolga Çevik
Şafak Sezer
Ata Demirer

Diğer (Yorumda Belirtiyorum)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kesinlikle Tolga Çevik. Cem yılmaz ile arasında çok gelgitler yaşadım ama Cem Stand up çı Tolga ise tiyatrocu ikiside alanında harika
aynen bende ikisi arasında gel git yaşadım ama bence cem yilmaz. Çünkü sadece stand up ci değil ayni zamanda oyuncu senarist yönetmen ve hepsini cok iyi yapiyor.
Doğru aslında bende öyle düşündüğümü zannediyordum daha kaliteli esprileri var ama komedyen deyince aklıma charlie chaplin geliyor ve tolganında onu andıran mimikleri hareketleri falan ne biliyim cem stand up dışında çokta güldürmüyor beni diye düşündüm
Evet charlie chaplin benzetmesi tolga çevikle bire bir uydu şimdi yine kararsiz biraktin beni 😂😂 ama ceme filmlerinde de cok gülünüyor daha doğrusu ben onlara da cok gülüyorum gora olsun arog olsun her sahnesi cok iyiydi ozellikle gora 😂 yine de araftayim tolga da yabana atilacak birisi degil
Kesinlikle ve türk filmlerinin en kalitelilerin saydın zaten :D Gerçekten güldürüyor ikiside
Aynen ikisini de 1. kabul ediyorum 😂😂
ciddi anlamda şafak sezerin üstüne tanımam :D
Ben onu oraya eglencesine kattim kimse secmez düşüncesiyle ama onuda secen cikti ilginc 😂😂😂
O niye :dd
cem yilmaz gibi tolga cevik gibi ustadlarin yaninda onun esamesi okunmaz da ondan 😂😂
Onlar sadece güldürüyor ama bu adam inceden alıyor bunda ki mizah anlayışı kimsede yok ayrıca samimi :D 65.media.tumblr.com/.../...e_mgocm8E3zJ1r4wv2w.gif
Fakat şöyle bise var digerleri onun yaptığını en az onun kadar iyi yapabilir ama o diğerlerinin yaptigini iyi yapamaz. Ama tabi ki bu sadece fikir saygimiz sonsuz :)
hepsi aynı bk 3 5 insanı güldürmek zor değil. Herkesin yaptığını yapmakta imkansız değil :D
Hepsi ayni degil iste 😃 Safak sezer stand up yapamaz veya ne bilim dogaclama bir oyun da fazla güldüremez onun oyunculuk yeteneği cok iyi
mimikleri yeter :D
tabi mimiklerine soylenecek laf yok 😂
Cevap
2Cevap
İnş kimse Şahanla Şafak Sezeri seçmez :(
Şafak sezeri eğlencesine kattin zaten secmezler heralde 😂😂
Ciddi cidi seçenler olucak kesin :D
Biri safak sezerin üstüne tanimam diye yorum atmis ama ankette secen yok 😂😂
şahan Gökbakar tabiki
Bence cmylmz ama Şahan da iyidir :)
Cem Yılmaz. Adam baya güldürüyor beni.
Kesinlikle katılıyorum bro adam çok yetenekli bu konuda 🖒🖒🖒