Dizinin konusu; Psikiyatri kliniğindeki doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının ele alınıyor.
Her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak ve belki de izleyiciler Kırmızı Oda'da kendinden parçalar bulacak.
Kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikayelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair izleri fark edecek.
İlk bölümüyle bende merak uyandırdı, izledim ve çok beğendim. Yeni bölümü cuma günü..
Diziyi izlediniz mi? İzlediyseniz dizi hakkında görüşünüz nedir? Bu tarz diziler bizlere ibret olur mu?
Tv8 ekranlarında yeni bir dizi; Kırmızı Oda! Peki bu diziyi izlediniz mi?
İlk başta ön yargılıydım zaten hayatım dram bir de bunu izleyemem diye düşünmüştüm ama izleyince yanıldığımı anladım oyunculuklar çok iyi ve konusu çok güzel. İnsan psikolojisi hakkında bir şeyler öğreniyorsun. Hercai, Sefirin kızı gibi saçma sapan diziler yapmak yerine böyle diziler yapsınlar.
madalyona giderdim lise döneminde. sırf bu yüzden merak edip -yine de-önyargı ile izledim. fakat gerçekten çok beğendim; oyunculuk çok iyi, konular çok iyi işlenmiş, abartıya kaçılmamış... dizi süresi gerçekten uzun ama nasıl geçtiğini anlamadım, küçücük odada anlatılanlar içine çekti beni. sonunda kaliteli bir dizi yapıldı 💪🏼
Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenilmiş bir senaryo. Daha izlemeden mükemmel olacağını biliyordum, izlediğim zamanda yanilmadigimi gordum. Binnur Kaya da o rol için muhteşem bir seçim olmuş. Meliha'nın hikayesinde kahroldum en son Suskunlar izlerken ciğerim bu kadar çökmüştü.
Bir psikolog baksa hatalar bulur belki ama ben izleyici olarak sevdim. Konuşu ağır olsa da insanı rahatlatan bir dizi. Biraz da bizden yani gerçek hayattan.
Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarını çok severim ve bugün izledim diziyi de kesinlikle çok başarılı. Bütün dizi boyunca sürekli ağladım, asla durmadı.
Izledim Mehmet/Nesrin çiftine bayıldım rollerini çok iyi oynuyorlar sonunda farkındalık yaratan bir dizi yapmışlar dilerim ki final yapmaz. Bizim millet zorla kaçırılma tecavüz gibi dizileri izliyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İzledim o kadar çok beğendim ki tekrar izledim yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum