İzlediğiniz ve etiklendiğiniz film ya da dizilerden hangi sahneyi değiştirmek isterdiniz? Ben Tony Stark'ın ölümünü değiştirir, yerine başka bir yenilmezi öldürebilirdim, Çünki Hem kendi filmlerinde hemde Tony Stark olarak katıldığı diğer filmlerde MARVEL dünyasının sevilmesindeki en büyük etkendir Tony STARK.
Rose ile Jack’in sırayla tahta üzerinde yer değiştirmelerini isterdim. Bihter kendini daha vurmadan kafasını Adnan’a doğru çevirdiğinde Behlülün silahı elinden kapmasını isterdim. Aklıma bir bunlar geldi şimdi. Kötü sonları hiç sevmiyorum kısacası.
Merhaba Kesinlikle katılıyorum sana filmi izlerken sonların da hep bir şeyin olmasını geri hayata dönmesini bekledim hiç beklemiyordum bunu marvel denince ilk akla gelen isimlerden biri Tony Stark ya dediğin gibi başka biri olmalıydı ya da Büyücü bir şey bulup onu geri döndürmeliydi ama bazen de bu değişikliğin film mükemmellik kattığını düşünürüm.
Dr. Strange de açıkladı bunu Dr. Banner'da.. Dr Strange eğer zamanı geri alsa bile aslında o zamanda geriye gitmek değil yeni gelecek oluyor! Tek hata burada Thanos vijen'dan taşı zamanı geri alarak aldı DR. strange neden yapamasın diye sorabilirsin.. Ama Thanos gibi yapabilmesi için bütün taşlara ihtiyacı var.. Yeni gelecek filmlerde Kaptan America ve Iron man olmayacak bakalım Şu an vizyonda Black widow'un filmi var bu film bize mutlaka ip ucu verecektir.
Bu konuda haklısın, Taht miras olarak'ta savaşlara baktığımızda hak olarakta John'a aitti. Ama George R. R. Martin kimsenin beklemediği gibi sonuçlandırdı. Aynı ilk bölümlerden beri yaptığını yaptı Kimse kolay kolay Ed Stark'ın ya da oğlu ve eşinin Öleceğini düşünmezdi... Kim bu başrol ölmez desek öldü. Çok aykırı bir yazar ve senaristle karşı karşıyaydık.
Ya belki biraz küçümsemiş olacağım ama adam Yattığı yerden 3 gözlü kuzgun oldu, Sonra 7 krallığın kralı da oldu. Ben en çok Arya 'ya üzüldüm. En çok çileyi o çekti.
Titanik’ i ne zaman izlesem gemi keşke batmasa diyorum. Ama yaşanmış bir olaydan uyarlama olduğu için tek değiştirmek isteyeceğim şey Jack’in ölmemesi olurdu.
Bir sürü film dizi var şimdi öyle ama Tony Stark ı değiştirelim. O son ona yakışmadı şimdi de tekrar geçmişe gidip tony’i alsınlar kaptan Amerika’yı da öldürsünler 😂