Friends'in ilk sezonu bitti neredeyse. Belki konuşmak için erkendir, bilemem ama Friends'i abarttıkları kadar komik ve eğlenceli bulmadım ben. That 70's Show'daki tadı alamadım. Sizim abartıldığını düşündüğünüz bir dizi/film var mı?
La casa de papel ilk sezon güzeldi ama sonra çok abartıldı ben beğenmiyorum. Birde linç yemeyeceksem breaking bad çok beğeniyorum ama bence sadece son sezon hatta son iki sezon çok iyi diğer sezonları gereksiz uzatilmis 1 ayda zor izlemistim ama son 2 sezon hemen bitmişti.
Breaking bad konusunda kesinlikle katılıyorum. Bazı bölümleri direk çıkartsan konuda hiç bir sapma olmuyor. O kadar az karakterin olduğu bir dizi için fazla uzun.
Fury filminde Amerikalıları okadar abartmışlarki insanın asabı bozuluyor. Sabit gizlenmiş 3 tanksavar topu, karşıdan doğruca gelen 4 Amerikan tankına doğru düzgün isabetli atış yapamadı! Başka bir sahnede Tiger tankıda çokça isabetsiz atış gerçekleştirdi. İsabetiyle ünlü Alman çeliğinin ve topçusunun hakkı bukadar yenir! Hele en sonki paleti kırılmış tank sahnesi tam bir rambo filmi gibi. Sabit yaralı tankı koca müfreze kolayca alamadı ya böyle fiyasko yok. Almanlara, tüfekle tanka dalan kamikaze japon muamelesi yapılmış resmen. Anlat anlat bitmez ne Furiymiş
bu aralar izliyorum ve 4. sezondayım. basta bende öyle düşünmüştüm. hatta ilk bölümü bir ara acmıştım yarım bırakmıştım. bide hemen öncesinde how i ment your mother izlemiştim ve bayılmıştım. sonra düşündüğümde o bayıldığım dizininde biçok yerde friends e benzediğini, yani kopya cektiğini farkettim. izledikçe ısınacaksın.
Abartılı bulup izlediğim diziler bu tarzları severim; Hakan Muhafız/ Van Helsing Saçma ve abartılı izlemediğim bir çok şey var yazsam bayağı büyük liste olur da bir iki örnek; kurtuluş Ertuğrul/kuruluş Osman/aşkı memnu vs.. Türkiye yapımı bir çok dizi.
Friends'i bilmem kaçıncıya izliyorumdur. Şu an 5. sezondayım ve her izlediğimde daha da güzelleşiyor. Çok seviyorum. Profilimden de anlaşılıyor olmalı. Devam etmelisin. 10sezon var ortaları çok güzel ilerliyor
Friendse yakın bir örnek olarak Shamelessı da çok overrated buluyorum. Karakterlerin genel olarak tek tip olması ve ana karakter diyeceğimiz insanların sürekli boş yapmasından dolayı bir süre sonra bırakmıştım.
Adana 01 mk dizinin adı bile saçma 01ne mk kurtlar vadisinde de çatışma var ama bunlarinkinde sanki Suriye savaşında ki Suriyelilerin kurtuluş mücadelesi her yerde çatışma her herkesin çiçeğine goyum sözüyle ezme hayırdır oğlim zaten yürüyüş eller bildiğin komedi la,,,