Merhabalar sevgili arkadaşlarım 🤓
netflix de ilk defa bir diziyi bitirdim. Hatta hayatımda ilk defa yabancı dizi izledim. Şok olabilirsiniz bu duruma☺️ Ben dizi izleme adeti pek olmayan biriydim en son kuzey Güney’de bıraktım😀 öneriler üzerine la casa de papeli izledim bitirdim ama malum karantina günlerinde yapacak pek birşey yok. Yeni bir dizi önerir misiniz bana sürükleyici olursa sevinirim çünkü hemen sıkılıp bırakıyorum sürükleyici olmazsa 🙄
sağlıklı günler dilerim 🥰
netflix de ilk defa bir diziyi bitirdim. Hatta hayatımda ilk defa yabancı dizi izledim. Şok olabilirsiniz bu duruma☺️ Ben dizi izleme adeti pek olmayan biriydim en son kuzey Güney’de bıraktım😀 öneriler üzerine la casa de papeli izledim bitirdim ama malum karantina günlerinde yapacak pek birşey yok. Yeni bir dizi önerir misiniz bana sürükleyici olursa sevinirim çünkü hemen sıkılıp bırakıyorum sürükleyici olmazsa 🙄
sağlıklı günler dilerim 🥰
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Lucifer, prison break, vis a vis, black mirror.. şimdilik bunları önerebilirim 😇
Teşekkürler 😊
Rica ederim 😇
Ben de la casa de papeli izledim 3. Sezonda sıkıldım bıraktım. Şimdi freud u izliyorum ve cidden güzel bir dizi baya heyecanlı ve sürükleyici
Aşkı memnun
Güllerin savaşı
Yaprak dökümü
Aliye
Breaking bad mı neydi oda iyi diyorlar izleyeceğim onu bende
her zaman sadece gerçek alıntı dizileri izlerim ve sana önerebileceğim çok güzel bir dizi UNDERCOVER
Dizi değil de film önerecem Cebimdeki Yabancı
Türk filmi ama efsane bir şey çok ters köşeler var
madem ilkindi ikincisi eski efsanlerden prison break olsun.
Güzel mi gerçekten onu düşünüyorum çünkü şu an
efsaneydi. ama eski çekimler kaliteli gelir mi bilmem o yıllarda gelmişti. çok sonraları yeni bir sezon cekildi onu izleme
Teşekkürler başlayacağım hemen :)
iyi seyirler, sherlock holmes var 10 bolum civarı oda güzeldir. peaky blinders var netflix de oda güzel. son izlediğim.
Çok teşekkür ederim bir prison break izleyeyim gerisine sonra bakarım not aldım😊😊
ne var bu dizide ya Herkes bu diziyi izliyor bitiriyor Ben çok sıkıldım fskdjsj
Sense 8 güzledi tavsiye ederim
Ezel izle sürükleyicidir😂
sherlock izlemeni tavsiye ederim
vis a vis
Narkoz dediler
Elite
Vis a Vis
Cennet mahallesi 🤔
VİS A VİS
Arka sokaklar :/ , Hayatımda izlediğim tek dizi
Narcos basla