Diziler & Filmler La Casa De Papel nasil bir dizi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 sezondayim da cok odaklanamadim bisey kacirdim mi diye düsünüyorum 😂 izleyen varsa özetleyebilir mi? Çok güzel Idare eder Abartılıyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl yok mu baska izleyen Güncellemeler+1 yıl .. La Casa De Papel nasil bir dizi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok güzel bir dizide ne kadarlık kısmını özetleyeyim, izlesen daha iyi değil mi? 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Çok güzel dizi ben beğendim 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Son sezon baydı bıraktım. Onun harici fıstık gibi dizi. Sırf son sezondan idare eder dedim. Belki sen seversin bilemem. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Herkes öyle diyor demekki gercektende kötü son sezon Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Benim bir arkadaşta beğendi. Yani beklentisiz izle. Belki sen beğeneceksin. Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkürler Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl sıkılmadan ve yarım bırakmadan izlenebilecek bir dizi 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Diğer her popüler kültür ögesi gavur dizi gibi tırt 0 0 Yorumla
Testr Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Güzel dizi, kendi dalında çok başarılı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok güzel bir dizide ne kadarlık kısmını özetleyeyim, izlesen daha iyi değil mi?
Çok güzel dizi ben beğendim
Son sezon baydı bıraktım. Onun harici fıstık gibi dizi. Sırf son sezondan idare eder dedim. Belki sen seversin bilemem.
Herkes öyle diyor demekki gercektende kötü son sezon
Benim bir arkadaşta beğendi. Yani beklentisiz izle. Belki sen beğeneceksin.
Tamam tesekkürler
sıkılmadan ve yarım bırakmadan izlenebilecek bir dizi
Diğer her popüler kültür ögesi gavur dizi gibi tırt
Güzel dizidir. Bitirdim.
zaman makinasından mı geliyorusn
Güzel dizi, kendi dalında çok başarılı.
ben izledim bitirdim güzel diziydi