Ben dün bitirdim. Finali beğendim. Profesör yine çok güzel planlar ile hepimizi şoklara sürükledi. Kimler beğendi? Spoiler vermeden konuşalım. :D
La Casa De Papel'in finali sizi tatmin etti mi?

Şahsen ben daha çok ölüm bekliyordum. En son profesör kafayı sıyırmalıydı. Yani güldürmesede gıdıkladı beni iyiydi yine de
Cevap
9Cevap
Ben çok beğenmedim açıkçası. Tamayyo'nun Profesör'ün teklifini kabul etmemesi gerekiyordu. Biraz zorlama bir final olmuş izlenimi verdi.
Evet orası bana da zorlama geldi ama tutuklansalardı çok üzülürdüm o yüzden zorlama olması beni rahatsız etmedi. :)
Evet saçmalıklar vardı ama sonu çok güzel bağlandı. Müthiş plan. Üstelik finalinde geçen bir cümle üzerine Bence yayınladım az önce, ona da göz atabilirsiniz.
Hemen gidip okudum, ellerine sağlık. 😍 Linkini buraya ekleyelim, meraklıları da yararlansın: La Casa De Papel'den Gönderme! Raquel'in Bahsettiği Roman Olan Tormesli Lazarillo Kitabının Hikayesi! ↗ :)
Çok teşekkür ederim 😍😊
Etmedi ya
Çok tat vermedi ama Berlin'in oğlu olaya flash bir şekilde dahil olduktan sonra fos diye gitti 🙂😅 ve kağıtta ne yazıyordu amcası yazıp vermişti orayı da göstermeliydiler
Berlin dizi aynı bir dizi çekilecekmiş. o yüzden biraz üstün kötü bitirdiler buradaki hikayesini. diziye saklıyorlar sanırım.
Bunu bilmiyordum teşekkürler :))
Etti güzel final de ya bunlarin bu çaldıklari parayı yediklerini görmeden içim rahat etmiyor benim ya
artık onu hayal edeceğiz. :D
Toplamda 5 milyar dolar para hayatimizda o kadar para mi görduk nasil hayal edelim 😂
Profesörün hep kusursuz çok güzel planlar yapması sıktı beni. Bu yüzden son sezonu izlemiyorum bana heyecan vermiyor. Nasılsa profesörün bir planı vardır diye düşünüyorum izlerken
evet bu yorumu başkalarından da duydum. nasılsa kurtulacaklar diye tüm heyecanın kaçtığını düşünüyor çoğu kişi.
Çoğu yerde yorumları okudum. Dizinin başındaki etkiyi yaramadığı konusunda birleşmiş insanlar.
katılıyorum o ilk bölümlerdeki gibi erkilenmedik
O yüzden olumlu yorum yapmak zor.
Berlin’in oğluyla ilgili olaylar başından sonuna hiç tatmin etmedi🙄 yazacak çok şey var da spoiler olmasın
Berlin için ayrı bir dizi çekilecekmiş. Sanırım o yüzden burada biraz sönük kaldı.
Mantıksız ilerledi bi de o olaylar. Birden girdiler birden çıktılar.
Bi de profesörle sierranın bebek bakma maceraları beni benden aldı. Saçmaydı bence
hahahahah evet ya profesörün her şeyden anlaması da ayrı komedi. :D
Yok ya, spoiler vermiyim ama o yeğeninin geri vermesi vs. aşırı anlamsız.
Beğenmedim ama beni beğendirmeye uğraşmamıştır sanırım senarist :D
çok kaliteli ve güzel severek izliyorum🌺👼💭💫
Bitmesine üzüldüm onun dışında evet.
Etmedi, 1. 5 bölümlük kısım daha iyiydi
Halaa izleyemedim kii
Güzel bir final olmuş bence. Ben beğendim.
Yes ama daha iyi olabilird
Etmedi
Hayır etmedi
İyidir bence
Hayır etmedi :)
En İyi Cevap