Ben her zaman 173 boy 73 kilo şişko biriydim. Ama diyet yaparak hamilelik sürecinde 5 aylıkken kilomu azaltıp 68 olmayı başardım. Ama sürekli yemek yiyesim geliyor napacağım?
6 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben her zaman 173 boy 73 kilo şişko biriydim. Ama diyet yaparak hamilelik sürecinde 5 aylıkken kilomu azaltıp 68 olmayı başardım. Ama sürekli yemek yiyesim geliyor napacağım?
Cevap
3Cevap
Boyuna gore kg iyiymiş ama kilonu gostermezsin ki.. ama hamilelikte dikkat etmek gerekir evet lohusalikta daha cok kg aliniyor.. diyetiysenle gorussen daha iyi olur senin en azindan ne yiyeceğin belli senin yerine düşünen destekleyen biri olacak
Ye bence abla ya bebeğe zarar gelmesin aşeriyorsun sonuçta bir yandan da
Ye iste ac mi kalsın bebek
Ye fiziğin nasıl
Emziriyomusun
Aayh pardon hamileyken yazmisin😅😅.
Doyurucu şeyler ye
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Tatlım öncelikle tebrik ederim ama hamilelikte kısıtlayıcı diyetler yapmak yerine bebeğinle bu güzel sürecin tadını çıkarmalısın 🥑 Zaten hiç şişko değilsin, lütfen kendine haksızlık etme ✨ İştahının artması çok normal, vücudun mucizevi bir şey yapıyor! İşlenmiş gıdalar yerine ceviz, yoğurt, taze meyve ve yulaf gibi besleyici atıştırmalıklarla dengede kalabilirsin 🍏 Ne zaman kafan takılırsa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum! 🧘♀️