Eşimin ailesinin maddi durumu kötü 3 aylık hamileyim 2 aydır canım et çekiyor ama yiyemiyorum bebeğimde zarar görür mü böyle kendimi düşünmüyorum artık onu düşünüyorum. Sadece et değil meyvede yiyemiyorum biraz zor bir dönem geçiriyorum psikolojik olarak iyice çöktüm bide maddi zorluk var
Güncellemeler
1 yıl
Ben yardım istemiyorum bebeğim böyle zarar görür mü onu sordum sadece arkadaşlar.
Meyve bile alamayacak kadar zor durumdaysanız, ileride bebeğin bezi ve mamasını nasıl karşılayacaksınız?
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Meyve getirirler oda 2 ayda bazen ayda bir sadece mandalina ve elma. Bebek bereketiyle gelir belki bende bilmiyorum ailemin maddi durumu iyi fakat onlara söylemek istemiyorum utanıyorum söylemeye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Meyve bile alamayacak kadar zor durumdaysanız, ileride bebeğin bezi ve mamasını nasıl karşılayacaksınız?
Meyve getirirler oda 2 ayda bazen ayda bir sadece mandalina ve elma.
Bebek bereketiyle gelir belki bende bilmiyorum ailemin maddi durumu iyi fakat onlara söylemek istemiyorum utanıyorum söylemeye
Ablacım bebek bereketiyle falan gelmiyo, keşke bunları hesap etseydiniz.
Enişte bey ek iş falan yapsın
Hiç işi yok çalışmıyor. Bugün araba aldı günlük iş için bakalım inşallah alabilir
Neden çocuk getiriyorsun o zaman ona sağlıklı bir hayat veremeyeceksen neden çocuk getiriyorsun
İstemeden oldu eşim tutturdu çocuk diye ben istemiyordum
O zaman kocana söyle baksın
O nasıl baba hamallık yapacak gerekirse senin ihtiyaçlarını karşılayscak
Söyleyemiyorum eşime para olmadığı için söylersem hemen bulur getirir bir şekilde ama zor durumada sokmak istemiyorum
Söyleyeceksin olmaz öyle şey
Peki sizin paranız olmasaydı ve eşiniz size söylerse ne yapardınız
Dilenir gene alırdım
Annem söylüyor bana sürekli canın bir şey çekerse sana hemen yollayalım diye et çektiğini biliyordu ama ben izin vermedim getirmesini
Aferin👏👏👏
Sen nasil beslenir sen o çocukta öyle beslenir unutma
Aile içindeyim ben o et gelse ben kaynana kayinbirabe kayinbaa bunalra ne diyecem eşime ne diyecem
Kimse bir şey diyemez
Ben alıştım artık 9 ay oldu evleneli 9 aydır aynı durumdayım
Üzüldüm 😞
Yok be üzülme anneme gidince her şeyi önüme koyuyorlar geçiyor sonra her şey 😄😄
İyi bari
Evettt
Hı hı
Fakirler neden çocuk yaparki anlamış değilim
Eşim istedi bebek yaşı gelmiş 30 artık çocuğum olsun diyo bugün bir işe girecek inşallah olumlu sonuç alır
Solemelısın amaa yanı ıyı beslenmen gerek haklısın
Eşime söylersem alır bir şekilde ama onunda maddi durumu yok onuda zora koymak istemiyorum
Anlıyorum senı ama ne dusunuyosun pekı
Bunları hakedecek ne yaptım onu düşünüyorum sadece :))
Kımse hak etmez ama yanı hayat sartları bolee 🙂takma kafana
Yok takmıyorum sadece bebeğimi düşünüyorum yaşadığım şeyleri yaşamaması için çaba sarf edecem o kadar
Yanı sıtrese gırme artık onun saglıgı ıcın ugrass duzelır bakalımm
İnşallah düzelir
Insallah canımm yaa kac aylık pekı
3. ü ayıma girdim dün 🙂
İl neresi kardeşim
Yardımcı?