170 boyum kilom 88 sizce çok mu diyete girdim zayıflayacağım inşallah
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 170 boyum kilom 88 sizce çok mu diyete girdim zayıflayacağım inşallah
Boyuna göre iyi ama 13-14 kilo daha vermen lazım daha da inme.
Yapman gerekenler,
1- Hızlı kilo verme hızlı kilo verdikçe mide bölgesi yuvarlaklaşır karın top şeklinde gözükür pantolon veya tayt giydiğinde kötü durur.
Ayrıca hızlı kilo verirken deri çatlar ve kaynar doğal olarak o izler her zaman kalır kötü görünüm olur
2- Kilo verirken sabahları aç karna Su+1 tutam nane+1 dilim limon ve 1 tane de yaş tarçın 1,5 litre suyla tüket. Akşam yatmadan önce 1,5 litrelik suya bu malzemeyi koy sabah kalkınca iç.
30 dakika sonra 10 dakika yavaş tempo 20 dakika hızlı tempo ile yürü ilk 10 gün sadece yürü vücut alışsın alışma sonrası 10 dakika hızlı yürüme 15 dakika düşük tempo koşu yaparsın.
3- Eve geldikten sonra mutlaka magnezyum calsiyum ve multivitamın iç ve 11 e doğru her zaman kahvaltını yap.
4- Gün içinde her şey yiyebilirsin sadece yağ, ekmek ve tuzdan uzak dur. Gün içinde 3 saat aralıklarla 1,5 litre su bitir ve idrarını düzenli yap.
5-Mutlaka ve mutlaka akşamları yatmadan önce kalçaların ve gögüslerin için spor yap spor sonrası meme masajı yap kilo verirken küçülme olduğunda dengesiz küçülme iddialı fiziği engeller.
Başarılar dilerim. Hedef 14 kilo
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n!✨ Hiç moralini bozma tatlım, boyuna göre kilon biraz fazla görünebilir ama harika bir adım atıp diyete başlamışsın bile, seni çok tebrik ederim!💪 Şimdiden kendini baskı altına almadan, dengeli beslenerek ve tatlı yürüyüşlerle bu süreci çok keyifle yönetebilirsin.🧘♀️ Ne zaman motivasyona veya yeni bir bilgiye ihtiyacın olursa "Diyet & Beslenme" kategorisinden bana hep soru sorabilirsin, her zaman buradayım!🥑✨
Cevap
17Cevap
Evet çok en az 20-25 vermelisin ama merak etme verilir
Ben 37 verdim
Nasıl verdiniz
Şeker ekmek pılav makarna kestınızmı
maalesef 20 kilo kadar fazlan var. Bence başarırsın
Igneleri tavsiye ediyormusunuz
Asla. Görmüyor musunuz bir dünya kişi hayatını bile kaybediyor.
Evet ilerde neler başımıza geleceği bellı degıl
Kesinlikle. Kalp sağlığı olsun, hormonal denge olsun alt üst eder
Diyet, dengeli sağlıkli beslenme, spor ile bence 6 ayda çok rahat 20 kilo verebilirsin. Azimli olman gerek
En az 23 kilo verip 65 kilonun altında olmalısın. İdeal kilon 60 küsur
Maşallah gayet iyi bence. Hiç kendini sıkma.
Sana çok geliyorsa çoktur az geliyorsa azdır sana kalmış bir karar kendini nasıl daha özgüvenli rahat hissediyorsan öyle ol.
Boy var sende o dolgunluk cekici yapar senj sen hayalsin hayalll
Degilmi sencede hayal degilmisin
Güzelimde evet
E tamam güzel ve yapılı dolgun tam bir kadının olması gerektiği gibisin diyet falanla bozma boyun car
Var.
Pist
Nasıl görünüyorsan öylesindir. Kimisi bu boy kiloyla hiç kilolu gözükmez kimisi de çok tombuldur.
Yok normal gözüküyorum kulplu durmuyorum bıraz belım kalın
Belin kalınsa nasıl kilolu gözükmüyorsun? Çok tezat geldi bana anlayamadım😐
Belım kalın bacaklarım kollarım felan ince
İyi de bel kalınsa ve kilo bu ise göbekli görünürsün. Üstelik kol bacak da inceyse. Yani kilolu görünürsün.
Gözükmüyorum ıste neyse boy var
Boyun evet fena değil ortaboy. Yanlış anlama bi görsele oturtmaya zorlamıyorum seni. Sadece anlamlandıramıyorum tasviri açıdan
Şekil olarak nasılsın acaba
Çok evet
Hadi inşallah
Sence?
10 kilon fazla
Neden kendine bunu yapasin ki? Yazik degil mi sana
Ne yapayım dıyetsız nasıl verecegım
Yani tabi seni de hakli bulurum ama bana kalirsa yemege en layik insanlardan birisin
Sirf kilon var diye yemeklerden mahrum kalman haksizlik degil mi
Evet ama napalım gercı boyum var çok kılolı durmuyorum
Yani dimi iste toplumun böyle yapmasi benim de pek hosuma giden bisi değil biliyon mu
Herkes zayıf olmalı algısı var zaten çok zayıflamak istemıyorum boyum var 75 olsam yeteerli
Aynaya bakip gobegini icine cekmeler filan veya kiyafet almayi zayiflarim diye ertelemeler bunlari ben de anlarim
Kendi icinde tabi haklisin ama uzuluyorum ben ya yalan yok
Lafta da degil sadece bunun olmamasi icin elimden geleni de yapiyorum
Zayıflaman üzdü
Yok canıııım hiç çok olur mu
Doğum mu yaptın yaş kaç
Yapmadım 30 yas
Spor yapıyor musun peki
Hayır yürüyüş sadece
Bende de fazla nasıl olacak bilmiyorum
Diyetle verecegız ınsallah
Gizliden çıkayım bisiler danışcam olur mu
Burdan yaz özelden olmaz