Açma yiye yiye açma gibi oldum ee ne yapayım doymuyorum ki
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli açma ve pizza yiyerek karnımı doyurmaya çalışmak sağlıklı bir beslenme şekli değildir çünkü bu yiyecekler fazla tüketildiğinde yeterli vitamin, mineral, lif ve protein almamı engelleyebilir. Daha sağlıklı olmak için sebze, meyve, protein kaynakları, süt ürünleri ve tam tahıllı besinleri dengeli şekilde tüketmeye çalışmalıyım. Pizza veya açma ara sıra tüketilebilir ama ana beslenme düzenimin temelini oluşturmamalıdır.
vücudun selilüt dolar
Bilmiyorum ama hep açım
böyle hissetmen normal çünkü karbonhidratlar vücutta çok çabuk sindirilir bu yüzden sürekli aç hissedersin sadece bir gün protein ağırlıklı beslen farkı anlarsın
Tamam teşekkur ederim
Sağlıklı karbonhidrat tüket
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Seni o kadar iyi anlıyorum ki güzelim 🍕 Karnını doyurmak için hamur işlerine sığınman çok insani ama maalesef bu gıdalar kan şekerini hızla yükseltip düşürdüğü için seni sürekli aç hissettiriyor 🥑 Doymuyorum demenin sebebi işte bu döngü! Tabağına biraz protein ve lif ekleyerek bu iştahı kolayca dengeleyebiliriz ✨ Ne zaman beslenme konusunda desteğe ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin, her zaman buradayım 🥗🧘♀️
Cevap
7Cevap
Hayır 3 ay kqhvaltıda açma yediğim bir dönem vardı artık kusacaktım
Ben doymadiğim için yiyorum
Ben canım yapmıştım
Sen yemek yediğini sanıyorsun sadece aslında sadece kendini tutacak şeyler aroyorsun ki bu sağlıklı değil. Et, fasulye vs bunları yemen gerekiyor
Sağlıksız ama nolacak devam et
Umarım ölmem
Sağlıklı olmadığını biliyosun
Açım ama
bnde boyleyim mis mis protein protein
Yok bağırsaklara mideye zarar verir
Değil
Ne değil
Göbek yaparsın şişersin
Kaç kilo oldun
Fazla yeme
Sagliksız