Protein diye palamut yiyorum da kusucam shshshdkf hamsinin falan bende hiç şansı yok zaten. Nasıl alışıcam balık yemeye bilmiyorum olmuyorrrrrr sadece somon ve çipurayla ilerlicem galiba 🙄
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Protein diye palamut yiyorum da kusucam shshshdkf hamsinin falan bende hiç şansı yok zaten. Nasıl alışıcam balık yemeye bilmiyorum olmuyorrrrrr sadece somon ve çipurayla ilerlicem galiba 🙄
Cevap
12Cevap
7/24 balık ve deniz ürünü tüketerek hayatımın sonuna kadar yaşarim.. sabah kahvaltilari dahil.. lakin somona balık diyen yadasevrek yiyenle balik muhabbetine girmem bile.. saman gibi bir şey.. tatlandjrmak için bir dünya seyyapiliyor :))
Alışmak zorunda değilsin.
Kendi rızasıyla yiyen benim. ^^
Balık çok güzel bir şey ya. Kalamar, ahtapot, yengeç, karides hepsini çok severek yiyorum.
Karides bende seviyoree
Sen yemiyosan ben yerim geliyorum salatami Alıp
Sevmeyerek yiyorum, tadına alışamadım bir türlü 🙄
Merhaba,
Somon çok faydalı. Çipura da güzel. 😅
Herkes her balığı zaten yiyemez sevmez! 😅
Her balığı yeme, mezgit, tekir, çinekop, sarıkanat tavsiye ederim! 😅
Zar zor sadece somon yiyebiliyorum balık sevmiyorum maalesef
iştahı çok iyi biriyle yersen belki sevebilme ihtimalin olabilir
Bu sitede hiç bu kadar katıldığım bir soru olmamıştı
Palamut yesem ben de kusardım😄 levrek ye özellikle levrek buğulama dene bayılırsın🫶🏻
Balik satan dukkanin icinden gecmem. Tadi acimidir eksimidir tatlimidir tuzlu mu yenir sekermi katilir bilmem. Pisirilen eve 1 gun giremem. Yiyen kisi ile bir gun kuserim 😂 kokusunu alinca bayilasim geliyor baligin
Ben çok severim
en alası bile mide bulantısı yapıyor yemem
Balığı bende sevemiyorum o kokusu beni öldürüyor
Evet severim balık lezzetli bir seçenek
Çupra ye mangal da
Kediler diye düşünüyorum 🤣
Mümkün shsjdlf
hiç sevmem
Ben varım
Somon iyi dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! ✨ Tatlım hiç kendini zorlayıp o güzel canını sıkma 🥑 Zorla yenilen yemekten hayır gelmez! Madem somon ve çipurayı seviyorsun, harika! Onlar da omega-3 ve protein bakımından muazzam kaynaklar. Diğerlerini sevmek zorunda değilsin, damak tadına saygı duy 🧘♀️ Beslenme sürecinde kilo verme veya alma hedeflerin için ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hepsini beraber hallederiz kuzum 💪✨