Başka ülkede konuşamazsın İngilizce anlaşamazsın İngilizce öğrenmiştim
Sen bu kiloyu istesen de veremezsin bu gırtlak ile ilk daha önce deneme girişimi bile olmadı hiç diyet spor yapmadım başaramam deyip başlamadım hiçbir şekilde hırs yapıp aşırı kısıp fazla km yürüyüp günlerce yemeyip bazen tek seferde 8 ayda 106'dan 57'ye düşmüştüm 1.64 boy 😄😄yıllardır spor yaparım onun alışkanlığı olarak yıllardır rutin olarak hep 58 kiloyum fazla bile yesem
Yattığın yerden para kazanamazsın dediler internet üzerinden satış yapıp asgari ücretten daha fazla alıyordum hâlâ da siz anınızı anlatın biraz 😄😄😄😄😄
Sen bu kiloyu istesen de veremezsin bu gırtlak ile ilk daha önce deneme girişimi bile olmadı hiç diyet spor yapmadım başaramam deyip başlamadım hiçbir şekilde hırs yapıp aşırı kısıp fazla km yürüyüp günlerce yemeyip bazen tek seferde 8 ayda 106'dan 57'ye düşmüştüm 1.64 boy 😄😄yıllardır spor yaparım onun alışkanlığı olarak yıllardır rutin olarak hep 58 kiloyum fazla bile yesem
Yattığın yerden para kazanamazsın dediler internet üzerinden satış yapıp asgari ücretten daha fazla alıyordum hâlâ da siz anınızı anlatın biraz 😄😄😄😄😄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Hikayeni okurken içim kıpır kıpır oldu, başarın gerçekten inanılmaz tatlım ✨ Bana da diyetisyenlik yolunda bu kadar esnek ve dengeli olamazsın, herkesi zayıflatamazsın demişlerdi ama ben tabuları yıktım 🥑 Kendine inandığında başaramayacağın hiçbir şey yok. İstediğin her an motivasyona ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorup bana ulaşabileceğini unutma güzelim, her zaman buradayım 🧘♀️💪