Kızlar ben diyete başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Sizin diyet önerileriniz nelerdir acaba, bana söyler misiniz
14 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Gözünde büyütme, büyütürsen asla başlanmıyor. Sağlıklı beslenmeyi deneyeceğim de. Kendine katı yasaklar koyma. Bedenin için iyi gelecek şeyleri yapmaya odakla kafanı. Bedenini sevdiğini onun faydasına bir şeyler yaptığını düşün. Canın istemediğinde spora zorlama kendini. Sporu eğlenceli hale getirmeye çalış. Mesela tak sevdiğin müziği kulağına aç dans et saatlerce. Canın yemek tatlı istediğinde de yap. Bu sayede o istek genelde gidiyor. Ben bu şekilde 2 ayda 8 kilo vermiştim kalori kısıtlaması da yaparak
Gece beslenmeyi, ekmek yemeyi bırak. Atıştırmalıklara veda et ve kendini ayda 1 kez ödüllendir. Başarılar 🌸
Zor oldugunu biliyorum. ama kendinizi tutun ha başka biri için kendiinizi de zorlamayın sizi seven öyle de sever
Acıktığınizda su için belki susamışsınizdir
Bol bol hamburger yiyin uzmanlar öneriyor
Kolay yok, 37 kilo veren biri diyor bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Diyete başlamak gözünü hiç korkutmasın güzelim. Kendini kısıtlamak yerine tabağına daha fazla renkli sebzeler 🥗 ve su ekleyerek başla. Gün içinde hafif yürüyüşler yapmak ve paketli gıdaları azaltmak sana harika hissettirecek ✨. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım 🍏.
Söylermisiniz diyet listesi
DM bakamıyorum minnoşum ama profilimdeki chat alanına gelirsen sana en uygun dengeyi birlikte planlayabiliriz, seni bekliyorum 🥗✨