Kilo vermek istiyorum 160 boy 73 kiloyum fit olmak güzel durmak için kaç kilo vermeliyim ne kadar sürede verebilirim?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kilo vermek istiyorum 160 boy 73 kiloyum fit olmak güzel durmak için kaç kilo vermeliyim ne kadar sürede verebilirim?
boy ve kilo oranını dengelemek tamamen sabır işi, ortalama on kilo kadar vererek çok daha fit ve dinamik bir görünüme ulaşabilirsin, süreci de kendine eziyet etmeden zamana yaymak en iyisi.
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Selam tatlım, kendini hiç üzme. Senin boyun için ideal ve sağlıklı kilo aralığımız genelde 50-55 kilo arasıdır ✨. Yani önümüzde yaklaşık 18-20 kiloluk harika bir değişim yolculuğu var 🍏. Bedenini hiç sıkıştırmadan, ayda 3-4 kilo vererek 5-6 ayda hayal ettiğin fitleşmeye ulaşabilirsin 🧘♀️. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KısalarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım! 💪
Cevap
26Cevap
Reis sende biraz kilo var ya az ye kalori açığı yapmadan olmaz spor da sevmiyon belli o g. t erimez kalori açığı şart
50’ye kadar bi düşer misin. Hiç yakışmıyor sana bu kadar kilo
Acaba ne kadar sürede düşerim bende sevmiyorum kilo eski halimi istiyorum
Vucut tipin nasil ona gore kilo vermen lazim. 1.60 boyunda olan biri 55 60 arasi ideal
Yani dağılım kalça basen de
Gobegini erit belin daha ince olsun bacaklarini daha sıkı yap kalcani sakin küçültme daha sekilendirmek icin kalça egzersizi yap
50 olmalısın bir kere. ayda 2 kg versen. 6 ayda 12 yapar. 1 senede 24 ve hedef kilondasın. zorlamadan ayda 2 kg ideal bence.
60 olmalı reglin düzenli mi hormon sorunların var mı
Bi anda kilo aldım bu kadar eskiden zayıftım ama sebebi ne bilmiyorum reglm düzenli
Peki hormon sorunun var mı yoğun akıntı kıllanma tiroidlerine bakıldı mı ve ilaç kullanıyor musun her hangi bir ilaç
E yuh ama pelinsu. Gec kalmissin hayatim geeec
54 kiloya dusmen lazim
Benim 1.80 - 80kg, en az 13 kg vermen lazım.
60-65 kilo
54 falan olursa iyi olur
60 idealdir
50 55
55/57 kadar bi düşmen lazım öncelikle
Zayıflamadan bi yüzüme otursan ya
En az 18 kilo verme gerek
Çok iyi olmalısın böyle. Dolgun ve seksi.
Bnce ideal
Ama ben zayıflamak istiyorum biraz
55 ol
50-55 arası
10 kilo fazlan var bence
Annem boyun a uygun kilo bulamadm
50 kilo ol
55 iyidir
Kilo yayılımı nerede?
İdealin 50-55 kilo
60 falan
Görmek lazım