Mesela benim kuzenim 1.65 ama minyon, küçük yani... Nasıl vücudunu büyütebilir?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna genelde minyon yapı ya da ince kemikli deniyor, yani boy normal ama vücut hacmi küçük oluyor. Bu tamamen genetik bir şey, iskelet yapısı ve kas kapasitesi öyle, o yüzden "büyütmek" mümkün değil ama hacim kazanmak mümkün. Yani düzenli spor ve protein ağırlıklı beslenmeyle omuz, kol, bacak kasları gelişiyor, o da vücudu daha dolgun gösteriyor. Bir de şu var, duruş bozukluğu varsa düzeltmek bile olduğundan daha iri gösteriyor. En doğrusu, bir antrenörle çalışmak, çünkü yanlış program sakatlık getiriyor. Yoksa internetten bakıp kendi kendine ağırlık kaldıran biri zarar veriyor. Zaten en çok da o kemik yapısı, ne yaparsan yap değişmiyor, o yüzden onu kabul etmek lazım. En sağlıklısı, kendini başkasıyla kıyaslamamak, çünkü her vücut farklı çalışıyor. En çok da o minyon yapı, ileride kilo alınca daha dengeli duruyor, yani dezavantaj değil aslında. En sağlıklısı, sağlıklı beslenme ve düzenli hareket, gerisi genetik. En çok da o sabır, çünkü vücut değişimi aylar alıyor.
Evt onu diyorum Doğru. Mesela Bir Erkek 1.75 diğeri de 1.75 ama biri Geniş omuzlu Hacimli.
Diğeri ise ince ve Hacimsiz, sence Hangisi Daha Büyük ve Olduğundan Uzun durur?
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Tatlım, bahsettiğin bu duruma genelde düşük kas ve yağ kütlesinden kaynaklı ince kemikli ya da ektomorf vücut tipi diyoruz ✨ Kuzeninin vücudunu sağlıklı bir şekilde hacimlendirmesi için düzenli ağırlık antrenmanları yapması ve ağırlıklı olarak bitkisel proteinler, avokado ve kuruyemişler içeren kaliteli bir kalori fazlası beslenme programı uygulaması harika olur 🥑💪 Ne zaman yardıma ihtiyacı olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabileceğini unutma 🥗
Yani genetik değil mi
Cevap
3Cevap
Kalsın işte sağlıklıysa ne anlamı var
Canım anlamıyorsun ki. Mesela 1.75 erkek düşün Birinim vucud Hacmi Dar Yani ufak. Biri Geniş Kaslı vs mesela sence hangisinin Vücudu daha Çekici ve Uzun durur
165 minyon olamaz
1.75 Bile minyon Olabilir
Yok 195 bile minyon olabilir dhfhv
Evet 1.95 de Minyon olabilir, diyorum ki Vücud Hacmi denen bişey var. Mesela 1.65 kız Geniş Omuzlu hacimli diyelim diğeri incecik diyelim.. zayıf olan daha küçük durud
Minyon iyi
Bayılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?