Balık etliyim yani... Çok mu kilolu sayılırım?
Zayıflamak istiyorum ama kilolar gitmiyor maalesef...
Zayıflamak istiyorum ama kilolar gitmiyor maalesef...
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer boy ve kilo oranına bakınca öyle abartılacak bir fazlalık yok ortada, balık etli olmak da gayet feminen ve hoş duruyor zaten. takıntı yapılacak bir durum göremiyorum bence gayet normal ve sağlıklı görünüyorsundur.
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Tatlım, öncelikle kendini olduğun gibi sev, armut vücut tipi aslında harika kıvrımlara sahiptir ✨ Sağlığın ve kendini daha enerjik hissetmen için biraz hafiflemek sana çok iyi gelecektir. Kilo veremiyorum diye kendini hiç strese sokma, küçük beslenme değişiklikleri ve keyifli yürüyüşlerle o kilolar akıp gidecek 🧘♀️ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🥗
Cevap
20Cevap
Dürüst olmak gerekirse 60 kilo falan olsan balık etlisin diyebilirdim ama biraz fazlan var.
Bir anda başladı kilo alımı neden oluyor bilmiyorum 😔 herkes bakıyor senin yediğin gibi yesem çubuk gibi olurum diyor ben anca bu şekilde koruyabiliyorum.
165 benim boyum eskiden 82 kiloydum şu an 68 kiloyum o yüzden anlayabiliyorum seni. Ve eskiden kendimi balık etli sanıyordum değilmişim kesinlikle şimdi bile hâla fazlam var gibi geliyor. Spora başlayabilirsin çok işe yarıyor yürüyüş vs değil de özellikle koşu biraz daha nefes hızlandıran zorlayan şeyler daha etkili.
Koşu günlük yapıyorum. Sadece enerjim düşüyor zayıflayamıyorum. Şuankinden fazla da yiyemiyorum rahatsızlanıyorum. Çözüm bulamadım kendime
Hormonal olabilir. Metabolizmayla ilgili. Bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Şu an balık etli değil kilolusun çünkü o boya o kilo fazla ama bir 5-10 kg arası verirsen gayet iyi olursun.
Gördele bağlı bence. Görsellik olmadan yorumlamak zor
Kilon boyuna göre fazla aşkım
Balık etli değilsin kilolusun
Biraz kilo verebilirsiniz
Göbüş candır kilolu değilsin
Hayır baliksin sen begenmiyormusun
Fotoğraf yok mu
Keşke resim koysaydın
bence aşırı çekıcısın hiç bozma
Tabiki de zayiflaman lazim
Göbüş var mı göbüşşş
Balık etli olmak kadınlara çok yakışıyor
Biraz vermen gerekir
Orantılıysa mükemmel
Balık değilsin
Bence harikasin😅😅
Bence değilim de elimden de bir şey gelmiyor fazla olduğumu teyit etmiş oldum az önce. Çok yiyen birisi değilim. Devamlı aktifim ama anca kilomu koruyabiliyorum zayıflayamıyorum.
görmeden bilinmez de var kilon
Yaş kaç yaşa göre daha iyi yorum yaparım
Spor yapıyor musn
Zayıflama
Gıtmesın kı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?