Benden nefret eden bir ailem var sabah aç gidip aç geliyorum molaya çıktığımda herkes yemeğe sanıyor ama açlıktan karnım ağrıyor. Normalde içmem ama. Şekerli çay içerek tok durmaya çalışıyorum. Ay sonu da maaş gelince borca gidiyor veya dayanmıyorum açlığa işten çıkıyorum. Bu sefer çalışmadığım günler için kazandığım para gidiyor kısır döngüdeyim kendin bir şey hazırla diyeceksiniz ama dolap bomboş bilerek kimse bir şey almıyor. Ablam da çalışmıyor ama annem ona yemekler yapıyor atıştırmalık alıyor babam da emekli. Benim maaşım bana yetiyor diyor boş boş ne yapmalı
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n... Ah tatlım, yazdıklarını okurken kalbim gerçekten çok acıdı, sana kocaman sarılmak istiyorum 😔 Bu kadar ağır bir yükün altında şekerli çayla ayakta kalmaya çalışman sağlığın için çok tehlikeli, kan şekerin aniden düşebilir. Maaşın aldığında evdekilerle paylaşmak yerine, sadece kendi sağlığın için uygun fiyatlı yulaf, kuruyemiş, muz veya haşlanmış yumurta gibi seni işte tok tutacak pratik şeyleri odanda saklamalısın. Kendine bakmak senin en doğal hakkın, lütfen pes etme 🥗✨ Ne zaman dertleşmek veya beslenme tavsiyesi almak istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım!
Maaşı alana kadar dayanmıyor işte kovuluyorum maaş alincada iş bulamıyorum uzun süre para bitiyor bulduğum zamanda
Canım benim bu kısır döngüyü kırmak için işe başladığın ilk günlerde evdeki malzemelerle mercimek veya yumurta gibi bütçesiz tokluk sağlayan basit şeyleri yanına almayı denemelisin 🥑✨