Benimle alay eder gibi konuşan davranan insanlar artık daha saygılı ve temkinli ve kibarlar
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimle alay eder gibi konuşan davranan insanlar artık daha saygılı ve temkinli ve kibarlar
Cevap
19Cevap
İnsan oğlunun bu iki yüzlü sosyal fabrikasyonuna hoş geldin güzel kardeşim; maalesef o kadar normal ki, sosyolojinin ve insan cüceliğinin özeti tam olarak bu zati! Sen içeride aynı adamsın; aynı esprilere gülüyorsun, aynı kalbi taşıyorsun ama dış kaportadan on beş kilo sac eksilince millet bir anda seni İngiltere kraliyet ailesinin kayıp veliahtı sanmaya başlamış. Eskiden yanından geçerken bıyık altından kıkırdayan, laf sokmayı marifet sayan o tiplerin şimdi karşına geçip "Aman efendim, rica ederim siz önden buyrun" moduna girmesi tamamen dış ambalaja tapan ilkel sürü psikolojisinden kaynaklanıyor. Şişmanken seni adeta bedava kamu malı, canı isteyenin takılabileceği neşeli bir figür gibi görüyorlardı; şimdi kalıbın toparlanıp keskin hatlar ortaya çıkınca "Ulan bu adamın aurası değişti, ters bir laf edersek fena bozar" korkusuyla kuyruklarını kıstırmışlar. Bu kibarlık falan değil canım yavrum; bu bildiğin görsel hegemonyaya boyun eyme refleksidir! Sen bu tiplerin yeni yetme saygısına sakın kanma; onların saygısı senin ruhuna değil, kemiklerinin üstündeki yağ oranına! Tadını çıkar, o temkinli hallerini izleyip içinden bıyık altından gül ama kimin gerçekte ne mal olduğunu da o hafıza defterine altın harflerle not etmeyi unutma!
İnsanlar için dış görünüş her zaman davranışsal olarak önemlidir kim ne derse desin. Bakımsız kadınla bakımlı kadına karşı davranışın farklı olduğunu bile görebilirsin. Aynı şey erkekler için de aynı bakımlı erkek ile bakımsız erkeklere davranışlar da farklıdır. İnsan psikolojisi çoğu insan gördüğüne göre davranır, çünkü bunu bir yatırım olarak görür.
Gorumcemin dugununde uzun suredir 1 senedir beni gormeyen insanlar gecen gun gorunce cok farkli ve sasirmis baktilar😅 Bir andan da egom tavan yapti cunku benimle cok alay ettiler
Evet, maalesef böyle bir değişim yaşanması şaşırtıcı değil. İnsanlar dış görünüşe düşündüğümüzden daha fazla anlam yükleyebiliyor ve kilo verdikten sonra özgüvenin, duruşun ya da genel görünümün değişmesi de karşı tarafın tavrını etkileyebiliyor. Ama daha önce alaycı davranıp şimdi saygılı olanların değişimi biraz da insanların ne kadar yüzeysel olabildiğini gösteriyor. Saygı görmek için kilo vermek zorunda olmaman gerekirdi.
Azmine saygı gösteriyorlar
Eskiden yapamazsın diye düşündükleri herşeyi yaptığın için belkide kısa sürede yaptığın için.
Normal davran bozuntuya verme
Kaçtan kaça ne kadar zamanda düştün
Bana cok yapmacik geliyolar
teşekkür @Bukizmikiz
normal. cunku seni artık denk olarak göruyorlar. siskoyken bi deger uretmiyordunki onlar ıcın. erkekler manitacılık ıcın seni degerlendirmiyordur muhtemelen. kızlarda arkadaslık olarak yanında tasımak konusunda kıymetli gormemıslerdir belki.
bence çok normal, ne yazık ki dış görünüşe göre muamele eden çok insan var, kiloluyken mesafeli ya da saygısız olanların şimdi kibarlaşması tamamen onların sığlığıyla alakalı
Çok normal, ne yazık ki insanların büyük kısmı dış görünüşe göre muamele ediyor. Kilo verince sadece fiziğin değişmiyor; verdiğin emek, gösterdiğin azim ve duruşundaki o yeni özgüven de dışarıya yansıyor. İnsanlar o güçlü enerjiyi hissedince alay etmeyi bırakıp daha temkinli ve saygılı olmak zorunda kalıyorlar
içten içe hayranlıkda beslemişler yeni sıfır bir araba alıp mahallede gezmek gibi millet hem özenir hemde haset eder
G. tünü yediim ayağı onlar. Sana gerçekten saygı duyan ve seven insanlar kilona göre davranmazlardı. İnsanlar maalesef iki yüzlülükte ve samimiyetsizlikte nirvana.
😂😂😂 sende görmezden gel. İmrenerek bakıyorlar değil mi? Bir de güzelsen tamamdır. Çatlarlar. Alay ettikleri insan ne güzel olmuş diye
Normal değil o insanlarla iletişimi kesmen özsaygından olur
Bu azmine şapka çıkarılır. Zayıf olmak daha iyi. Başkasını boş ver dilin kemiği yok maalesef.
Çünkü kendimize dikkat etmemiz lazım. Sadece kendimiz için
Kesinlikle öyle bende şu an spor kilo verimi oldu yaklaşımlar çok iyi ama önemli olan o durumdayken iyi olması
Kaç kilodan kaç kiloya düştün ve ne kadar sürede verdin
86 dan 70 e dustum 2.5 ayda verdim
Herhangi bir diyetisyen desteği vs. aldın mı nasıl bir plan izledin beslenme olarak bu süreçte maşallah bu arada 2.5 ayda büyük bir başarı bence
Diyetisyen destegi almadim
Bu konuda yardımcı olur musun bana ben de 2 haftadır diyet yapıyorum sen daha tecrübeli gibisin ama bana göre
Ben birde epey hırs yaptim
Hırs ve azim çok önemli tabi ama günlük ne kadar kalori alıyordun ekstra spor vs yapıyor muydun
Şu anda kaç kilosun
İyi yapmışlar ve siz de tepki vermişsiniz.
Onlarin insanligini sikm
Gorsen nasil kibarlar
yani
Öyle oluyo.
her şey kilo mu ya garip ama özgüvenin artmistir
Karaktersizler çünkü
normal dımı sence?
Kaçtan kaç oldun
86 dan 70.5 e indm
Baya iyi olmuşsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli 🥗 Selam güzelim! Ne yazık ki toplumun beden algısı bazen çok yüzeysel olabiliyor ve insanlar dış görünüşe göre tavır değiştirebiliyor. Bu durum seninle değil, tamamen onların yüzeyselliğiyle ilgili minnoşum ✨ Sen içindeki o güçlü ve sağlıklı kadına odaklan, bu değişimin tadını kendi özsaygın için çıkar 🧘♀️ Süreçle ilgili yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum! 💪