Bir ben mi garibim tam tersini yapıyorum spor yapıp yiyip yiyip almıyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Normalde spor yapip yemek yiyen kilo alir
O öyle değil az spor yapıp çok yürürsen yaktığın yediğinden fazla ise yağ olarak depolar
Doğrudur ben alamiyorum mesala kilo
Kalori hesabı var 10 dk spor yaptım ben gidip biskrem yiyim dersen haklısın Kalori hesabı olmalı harcadığın yediğinden fazlası olmamalı misal bugun sabah spor yaptığım için en üst sınır 3000-3300 kalori benim sonrası yağa depolar adım hız yokuş eğim bunlar hepsi değiştiriyor 1800-2100 Kalori ile kapattım her zaman yemiyorum o kadar 600-700 en fazla sabah yemeğini akşam ki hariç daha 1400 üstü bende kilo aldırır başkasının gözünde bakınca vay beeeeeee metabolizma ya bak 3 bin Kalori yedi hala kilo alımı yok 🙇🤣 ama aslında arka planda görünen öyle değil sabah gezmiştim ben 3 saat adımsayar 13.5 km yazıyor 3 saat akşam da bir o kadar yapıyorm normalde asla yapmam sabah o kadar da yemiyorum 2000 ile kapatıyorum sadece fazla yediğim günlerde 2 saat 2.30 yeterli bana ve yıllarıdır aynı kilodayım almıyorum çoğu zaman da düşüyor bile bende yıllardır hep aynı kilodayım kilo alabildiğim rekor 300 gram oda kendi kendine gitti spor yaptığım için her sabit hep yıllardır bende aynı kilodayım
Okudum yazinizı çok haklısınız aradada güldüm siz güldünüz kısımlarda fakat şöle bişi var benim birazdaha almam lazim esasinsa doktora gittim test yapildi bişi çıkmadı kötü her öğün yemek ye dedi siz sanırım bayansiniz bilmiyorm belki normal olablir ama benim en az 7 kğ gerekiyor
Olması gereken bu abla
Formunu korumak daha iyi bence obez olunca yapmanın anlamı yok bence
Tabi abla ya bazıları yiyo yiyo dur ya kilo aldım spora başlim ensesine bi tane koyasın geliyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Hiç de garip değilsin, aslında harika bir denge kurmuşsun! Sporla metabolizmanı canlandırıp harcadığın enerjiyi lezzetli yemeklerle dengeliyorsun, bu çok sağlıklı bir yaklaşım 🥗✨ Herkesin vücut yapısı ve hedefi farklıdır, sen sana iyi geleni bulmuşsun 💪 Ne zaman beslenme veya sporla ilgili kafana bir şey takılırsa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🍏