zayıflama iğnesi kullanmak istiyorum aranızda kullanıp sonuç alan var mı kaç ayda ne kadar verdiniz hangi dozla başladınız etkileri nasıldı hangi markaydı kullanıp kilo verenler veya tanıdığı olanlar bilgi verebilir misiniz lütfen
25 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer zayıflama iğnesi kullanmak istiyorum aranızda kullanıp sonuç alan var mı kaç ayda ne kadar verdiniz hangi dozla başladınız etkileri nasıldı hangi markaydı kullanıp kilo verenler veya tanıdığı olanlar bilgi verebilir misiniz lütfen
Cevap
5Cevap
En düşük doz aldım. 4 gün olacak bugün 2 kilo verdim.
Bende Yan etkisi olmadı bu arada
cok iyi masallah kac kiloyla basladin
Kullanan tanıdık var. Epey kilo verdi ama uzun vadeli işe yarayacağını düşümüyorum.
Ayrıca riskleri olduğu da söyleniyor.
Kuzenım kullanmayı denedi cok zararlı. Spor diyet neden istemiyorsun çok mu kilo vermen lazım
yillardir veremiyorum her diyeti sporu denedim ama olmadi
Kendin mi denedin yoksa diyetisyen ile mi?
3-4 ay diyetisyene gittim 6-7 kilo verebildim sadece sonra kendim denedim sporla destekledim ama bi sey degismiyo
Aslinda diyetisyende kan teslerinde falan da mı bi sey cıkmadı? Kan değerlerin normalsa hormon testi yaptır bence pcos olabilir, ona göre bi tedavi bakılır
Sağlıklı şekilde ver bence
Kaç kilosun
163 boy 80 kilo diyet ve sporla veremedim bayadir
Verme boş ver iğneler falan tehlikeli
Senin nasil
yemeye devam edilirse verilmez
warmı ki
Çok mu kilolusun. Başka çaren yok mu
yaptigim diyetler ise yaramiyo yillardir
Anladım
Hastalık mı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Tatlım, bu iğneler kısa sürede iştahı kesip kilo verdirse de mucize değiller. Bırakınca kilolar hızla geri dönebiliyor, ayrıca mide bulantısı gibi yan etkileri var. En güzeli sürdürülebilir beslenme ve hareketle ilerlemek. İleride kilo verme sürecinde ne zaman desteğe ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beni etiketleyebilirsin, hep buradayım! 🥗✨