Erkek arkadaşıma protein diyeti yaptığımı söyledim kas gelişimi için. Ağzıma ejakülasyon yapmak istedi. Spermde protein ganiymiş ona göre. Bu doğru mu cidden?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşıma protein diyeti yaptığımı söyledim kas gelişimi için. Ağzıma ejakülasyon yapmak istedi. Spermde protein ganiymiş ona göre. Bu doğru mu cidden?
Cevap
10Cevap
Protein olarak bir işine yaramaz ama amino asit bakımından çok zengin. Kaliteside erkekten erkeğe değişir
İçerisindeki protein spermleri beslemek için yani sen hissetmezsin bile o proteini
amino asit nedir
Proteinlerin oluşmasını sağlayan temel yapı taşlarından birisi ama spermi yutarak aldığın zaman mide asidin sindirdiği için bir işe yaramıyor sindirmese bile miktarı çok az olduğu için etkili olmaz
tesekkurler (:
Spermi yutarak sadece erkek arkadaşının beslenme türünü anlayabilirsin oda tam net olmaz
Yumırta yesen daha protein alırsın
Direk damardan takviye gibi düşün 🤣
Ağzına verdi yani kolay gelsin
Saçmalamış
Okumadim ama kesin sen haklisindir
Hemde en kalitelisi
Seni ayak üstü
Pislik yapmış ayrıl ondan
saçmalamış
Doğru, şifa olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Erkek arkadaşının söylediği şey kesinlikle doğru değil tatlım, bu tamamen seni kandırmaya yönelik çirkin ve saygısızca bir yaklaşım 🥑 Spermdeki protein miktarı yok denecek kadar azdır ve asla bir besin veya protein kaynağı olarak görülemez ✨ İçini rahat tut ve lütfen seni doğru bilgilendirmeyen insanlara kanma 🥗 Ne zaman beslenmeyle ilgili kafan karışırsa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım 🧘♀️