Kişilik & Karakter Sence ne kadar ahlaksizsin? psicoach Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birden beşe kadar puanlayacak olursak Beş Dört Üç İki Bir Ben çok ahlaksizim coookkkkk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sence ne kadar ahlaksizsin? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ahlaklıyım. 0 0 Yorumla
hrrttrn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Normalde biraz evet ama annemi gördükten sonra ben hiçbir şeymişim diyorum artık 0 1 Yorumla psicoach +1 yıl Hayırdır ne gördün annende Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baya desem 0 7 Yorumla psicoach +1 yıl Sence neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok istekliyim Yorumla psicoach +1 yıl Evlen bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim zaten Yorumla psicoach +1 yıl Ben de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel Yorumla psicoach +1 yıl Bence de güzel. Doymadigin zaman napiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ahlaklıyım.
Normalde biraz evet ama annemi gördükten sonra ben hiçbir şeymişim diyorum artık
Hayırdır ne gördün annende
Olabildiğince
Baya desem
Sence neden
Çok istekliyim
Evlen bence
Evliyim zaten
Ben de
Güzel
Bence de güzel. Doymadigin zaman napiyorsun